Puskás Ferenc Akadémia: Wenger ott lesz a névadó ünnepségen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2007.03.31. 05:29
Címkék
Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője biztosan ott lesz a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia hivatalos névadó ünnepségén, amelyet vasárnap, a legendás futballista születésének 80. évfordulóján tartanak - erről a szervezők tájékoztatták az MTI-t.
Ars?ne Wenger tiszteletét teszi Magyarországon
Ars?ne Wenger tiszteletét teszi Magyarországon
Ars?ne Wenger tiszteletét teszi Magyarországon
Ars?ne Wenger tiszteletét teszi Magyarországon

A francia szakember a házigazdák érdeklődésére pénteken megerősítette részvételét, az egyelőre azonban még bizonytalan, hogy szombat este vagy vasárnap délelőtt érkezik Magyarországra. Az Ágyúsok trénere körülbelül 17:45 órakor sajtótájékoztatót tart a sármelléki FlyBalaton repülőtéren, amelyen felavatják a Puskás terminált.

Wenger mellett a sportág olyan jeles képviselői lesznek jelen Felcsúton, mint Raymond Kopa, Bölöni László, Vlatko Markovic, a horvát szövetség elnöke és az UEFA-tól az elnök Michel Platinit képviselő Andy Roxburgh technikai igazgató.

Az utánpótlás nevelő intézményben - amely tavaly ősszel bentlakásos kollégiummal bővült - 14-18 éves tehetségek tanulnak. A névadó ünnepségre eredetileg november 26-án került volna sor, Puskás Ferenc november 17-i halála miatt azonban elhalasztották.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik