Barátságos mérkőzések: nem bírtak egymással a csehek és a dánok

Vágólapra másolva!
2006.11.15. 22:55
Címkék
A mai Európa-bajnoki selejtezőkkel párhuzamosan zajló válogatott barátságos mérkőzéseken nem születtek meglepetések, igaz, nem is feszültek meg a csapatok a pályán.
A kép csalóka: nem szenvedtek az osztrákok...
A kép csalóka: nem szenvedtek az osztrákok...
A kép csalóka: nem szenvedtek az osztrákok...
A kép csalóka: nem szenvedtek az osztrákok...

Izgalmas meccset vívtak egymással a csehek és a dánok, aminek nem mindennapi vége volt. Lövenkrands már a 28. percben vezetést szerzett a dánoknak, amire a hazaiak az utolsó percig képtelenek voltak felelni.

A 90. percben Milan Baros kiegyenlített, majd három perccel később Jensen büntetőt hibázott, így a hazaiak nagy szerencséjére döntetlen maradt az állás.

Vidic és Carew gyors góljaival már az első félidőben kialakult a Szerbia-Norvégia barátságos mérkőzés végeredménye, hiszen a második gól után hátralévő hetven percben már képtelenek voltak a hálóba találni.

A brazilok nem erőltették meg magukat, így is sima győzelmet arattak Svájc válogatottja felett, főleg ha hozzátesszük: Luisao és Kaká után valójában Maicon is betalált a kapuba, sajnos ez azonban sajátja volt, így három brazil gól után alakult ki az 1-2-es végeredmény.

A franciák Henry góljával kerekedtek felül a görögökön, míg az olaszok Materazzi öngólja segítségével kiegyenlítettek saját maguk ellen, így a törökök is osztozkodhattak a pontokon.

VÁLOGATOTT BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉSEK
Csehország Dánia 1-1
Szerbia Norvágia 1-1
Ausztria Trinidad és Tobago 4-1
Marokkó Gabon 6-0
Svájc Brazília 1-2
Egyiptom Dél-Afrika 1-0
Olaszország Törökország 1-1
Franciaország Görögország 1-0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik