Se edző, se új játékosok

D. L.D. L.
Vágólapra másolva!
2009.06.25. 23:12
Címkék

Igazán nincs irigylésre méltó helyzetben Benczés Miklós, akit immár harmadik alkalommal kérték fel arra, hogy beugróként irányítsa a DVTK foglalkozásait. A pályaedző igent mondott a felkérésre, teszi is a dolgát becsülettel, de cseppet sem könnyű a kialakult helyzetben minőségi munkát végeztetni. Óriási problémát jelent ugyanis a klubnál a felhalmozott tartozás, ebből a szempontból még az elmúlt évad sincs lezárva. Dlusztus Imre ügyvezető elkészítette a következő idényre vonatkozó költségvetési tervezetet, amely lényegesen kevesebb összegről szól, mint a korábbi, ám Baranyi Sándor tulajdonos még ezt is csökkenteni szeretné.

A DVTK lemondott összes légiósáról, s ha elmegy a kapus, Köteles László is, kilencre nő a távozók száma. Dlusztus Imre elmondta, a Bp. Honvéd jelentkezett Gohér Gergőért és Szélpál Tamásért.

A DVTK februárban ünnepli megalakulása 100. évfordulóját – a jubileumot illene nyugodt szezonnal, élvezetes mérkőzésekkel emlékezetessé tenni. Edző sehol, befektető sincs a láthatáron, súlyos az adósságteher, távoztak a kulcsjátékosok – vajon mi lesz ebből?

Dlusztus Imre az utóbbi hetekben többször is felvetette: nehéz úgy működtetni a klubot, hogy a helyi vállalkozók alig támogatják a klubot. Csakhogy Reszeli-Soós Istvánnak, Ott Erzsébetnek, Kuti Istvánnak, Hubicsák Ferencnek sem sikerült maga mellé állítania a borsodi megyeszékhely vállalkozóit. A jelek arra utalnak, erre Baranyi Sándor, illetve Dlusztus Imre sem képes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik