Kétszer büntette a Bolognát

Forrás: channel4.com, goal.comForrás: channel4.com, goal.com
Vágólapra másolva!
2009.04.07. 01:58
Címkék

Túlzás azt állítani, hogy álomszerűen alakul Francesco Totti és a Roma szezonja. A „farkasok” gyengén kezdték a bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolcaddöntőben búcsúztak. A klub sokszor megérezte a többször is sérüléssel bajlódó Totti hiányát, ám a támadó a hét végén a Bologna ellen ismét nyerőembernek bizonyult, két tizenegyesével 2–1-re nyertek a fővárosiak.

Az utóbbi hónapokban sokszor sérült volt, és bírálatok is érték. Elégtételt érez, hogy duplájával négy meccs után ismét győzött a Roma?

A gólokat magamnak és az engem kritizálóknak ajánlom. A teljesítményemnek köszönhetően most boldog vagyok, és tudom, még ennél is többre vagyok képes. Az utóbbi időben rengeteg csúnya dolgot mondtak rólam, de engem elégedettséggel tölt el a saját munkám, és az, hogy még mindig a csapat segítségére lehetek.

Jelenleg viszont csak a hatodik helyen állnak, és az is elképzelhető, hogy nem kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligájába.

Bár még mindig a Genoa és Fiorentina mögött kullogunk, azon vagyunk, hogy minél több pontot gyűjtsünk. Addig játszom, amíg az erőmből telik. Örülök, hogy vasárnap kijöttünk a hullámvölgyből, a Bologna ellen jó eredményt értünk el, és remélhetőleg a folytatás is jól alakul.

Szeptemberben harminchárom éves lesz. Tudja már, hogy meddig folytatja?

Még semmi sem ért véget, nagyon sokat tehetek a karrieremért és a Romáért. A szerződésem meghosszabbításáról majd tárgyalunk. Még néhány részletet tisztáznom kell a klub képviselőivel, de nem hiszem, hogy bármiféle probléma is közbejön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik