Jönnek az elődöntők

K. G.K. G.
Vágólapra másolva!
2009.03.17. 00:29
Címkék

Tíz nappal a Magyar Kupa négyes döntője után már a női bajnokságban is a fináléba kerülés a tét. A legjobb négy névsora évek óta változatlan, a felek ezúttal Gödöllő–BSE, Nyíregyháza–Vasas párokban mérik össze tudásukat.

„Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, hogy mi nyertük meg az MK bronzmeccsét – mondta Hollósy László, a Gödöllő vezetőedzője. – Ezúttal is szeretnénk felborítani a papírformát, de vannak gondjaink. A kupában láttuk, téthelyzetben el lehet bizonytalanítani a BSE-t, vagyis ha játékosaim elhiszik, hogy lehet keresnivalójuk, megint sikeresek lehetünk.”

A bajnoki címvédő, friss Magyar Kupa-győztes Vasasnál nagyobb gondok is akadályozták a felkészülést, szinte mindegyik ütőjátékos sérüléssel vagy betegséggel küzdött. „Kapuvári Melinda nem játszik az első találkozón, a többiek meggyógyultak, és készen állnak az újabb Nyíregyháza elleni párharcra – mondta a piros-kékek csapatkapitánya, Nagyné Mátrai Veronika. – A pályára lépők mindegyike az utolsó leheletéig, szívvel-lélekkel fog küzdeni, egyik csapat sem fogja olcsón adni a bőrét. Megpróbáljuk kizárni a problémákat, de éppen emiatt az első mérkőzéseken nekünk van kevesebb vesztenivalónk. Kemény meccsekre számítok, megjósolhatatlan, ki jut tovább.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik