Egy lépésre a bronz

B. Z.B. Z.
Vágólapra másolva!
2009.03.17. 00:29
Címkék

A bronzéremért folytatott párharc első találkozóján a DAB.Docler büntetőkkel nyert idegenben, a hazaiak tehát újabb győzelemmel nagy lépést tehettek a dobogó felé, míg az NZ Stars szerette volna visszaszerezni pályaelőnyét.

A Dunaújváros remekül kezdett, hiszen még egy perc sem telt el, amikor Magosi Bálint vezetést szerzett. Az előny növeléséről Galanisz Nikandrosz kétszer is gondoskodhatott volna, de mindkétszer Björn Wällberg nyerte meg a párharcot. A harmad végére átvette az irányítást és a vezetést is a Stars. Holéczy Roger emberhátrányból, Tomás Hertl pedig létszámfölényben talált Jozef Racko kapujába.

Nem volt magas színvonalú a játék, és ez a folytatásra is igaz maradt, pedig volt alkalma mindkét gárdának a gyakorlásra. Rengeteg volt a hiba mindkét oldalon, és a létszámfölényes helyzetek kihasználása sem sikerült. Egy esetet kivéve, amikor David Vychodil kettős fórt értékesített (2–2). A játékrész utolsó öt perce aztán ismét pörgősebb lett, de a döntés a befejező húsz percre maradt. A DAB igyekezete gyorsan góllá érett, Magosi értékesített egy fórt, a hátralévő időben pedig nagyon küzdött a Stars, de a hazaiak találták el kétszer is a kapuvasat.

Már csak egy győzelemre áll a Dunaújváros a bronzérem megszerzésétől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik