Gémesiék napja

A. A.A. A.
Vágólapra másolva!
2009.02.08. 01:04
Címkék

Tíz magyar vívó lépett pástra a Gerevich–Kovács–Kárpáti Grand Prix pénteki selejtezőjén, és tízen fognak kardot szombaton is a Nemzeti Sportcsarnokban. De ez a tíz nem az a tíz: Decsi Tamásnak és Nemcsik Zsoltnak világranglista-helyezésének köszönhetően nem kellett selejteznie, Kósa Miklós és Puy Kristóf viszont nem élte túl a pénteket, előbbi az egyenes kieséses rendszerben, utóbbi még a csoportjában elbúcsúzott.

Nagy Pál és a két Gémesi, Bence és Csanád viszont úgy bekezdett, hogy selejtezőcsoportjából rögtön a másnapi 64-es táblára jutott. A többieknek ehhez még csörtét kellett nyerniük, de ekkor már nem hibázhattak.

Szombat délelőtt folytathatják a 32 közé jutásért: Gémesi Bencének Szilágyi Áronnal kell megküzdenie, Csanádnak olasz vetélytárs jutott, a két Balázsnak, Lontaynak és Hamarnak pedig román. Decsinek és Iliász Nikolásznak kanadai ellenfelet kell legyőznie, Nemcsiknek egy Jansen névre hallgató venezuelait. Bravúrra Nagy Zsoltnak lesz majd szüksége, neki a Grand Prix 2005-ös és 2006-os győztese, az orosz Alekszej Jakimenko lesz az ellenfele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik