A kötelező Vasas-olvasmány

K. K.K. K.
Vágólapra másolva!
2008.12.15. 23:33
Címkék

A róla elnevezett stadion lelátóján fekete szék jelzi a hiányát, a Vasas-szurkolók szívében pedig a gyógyíthatatlan fájdalom emlékeztet arra, hogy már nincs közöttünk. Illovszky Rudolf, a magyar labdarúgás Rudi bácsija, az angyalföldi klub legendája az idén szeptember 23-a óta nem tudja bölcs tanácsaival, lelkiismeretes munkájával segíteni a piros-kék egyesületet, amelyet 67 éven át szolgált. Noha a klubedzőként elért négy bajnoki cím, egy Magyar Kupa-győzelem, s két Közép-európai Kupasiker, valamint a szövetségi kapitányként megszerzett olimpiai ezüstérem és Eb-4.

helyezés emlékei, továbbá a Hársfa utcai dühöngőből a válogatottságig eljutó, később szakvezetőként legendává váló Illovszky regényes életpályája már-már leírhatatlan.

A napokban Rudi bácsi címmel megjelent exkluzív kötet arra vállalkozik, hogy bemutassa a mindenki által tisztelt szakembert.

Az eddig ismeretlen sztorikkal, a családi albumból kölcsönzött képekkel színesített kiadvány olyan információkkal szolgál, amelyek nem csak a labdarúgást kedvelő, a főhős pályájával tisztában lévő olvasónak kínálnak maradandó élményt.

Lapunk főmunkatársa, Sinkovics Gábor, valamint rovatvezetője, Budai Miklós és egyik korábbi újságírója, Tóth Péter csodálatos, Rudi bácsi példaértékű életéhez méltó könyvvel állít emléket a Vasas és a magyar labdarúgás egyik legnagyobb alakjának. Az angyalföldi egyesület hivatalos honlapján megrendelhető, s a könyvesboltokban is megvásárolható kiadvány mindenkinek ajánlott, az angyalföldi szurkolóknak pedig egyenesen kötelező olvasmány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik