Nyugalom mellé pörgés

LIPCSEI ÁRPÁDLIPCSEI ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2008.10.30. 23:23
Címkék
A Soproni Liga 13. fordulójának nyitányán a Csank János irányításával két mérkőzésen négy pontot szerző ZTE a második forduló óta veretlen Újpestet fogadja. Az elmúlt bajnokság tavaszi idényében, februárban a zalaiak átrohantak a lilákon, abszurd módon azonban a 4–1-es „gyomros” nem csupán a fővárosiakat, a győztest is megfogta: a kék-fehérek azóta is az azon az összecsapáson mutatott formájukat kutatják – az akkori hadvezérről, Szlavko Petrovicsról sem megfeledkezve a negyedik edzővel a kispadon.

„A tavasszal átszalad tunk rajtuk, kimagaslóan a legjobb tavaszi mecscsünk volt” – mond ítéletet a ZTE szezonjáról utólag is őszintén V l a s z á k Géza a februári 4–1es sikerre utalva.

A kivételes beszélőkével is megáldott, ötszörös válogatott kapus tarsolyában mindamellett még legalább egy, ugyancsak kellemes végkicsengésű zalai történet lapul.

„Tizenkét éve egerszegi játékosként az első hazai élvonalbeli meccsemen az Újpest volt az ellenfelünk, egy nullára nyertünk, szóval aznap este minden tökéletesen sikerült – mondja az évekkel később négy idényre a lilák szolgálatába szegődő kapus. – Az ellenpont egy két évvel későbbi sztori: Korsós Attila az oldalvonal mellől, legalább negyven méterről emelt a kapumba. Rossz helyen álltam.”

A játékoskeretre tekintettel egyes vélemények szerint ez utóbbi megjegyzés a jelen Zalaegerszegére, a csapat tabellán elfoglalt


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik