A pad mögül taktikázik

LIPCSEI ÁRPÁDLIPCSEI ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2008.10.19. 02:02
Címkék
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Kaposvár elleni hazai mérkőzésen kiállított szombathelyi vezetőedzőt, Csertői Aurélt három mérkőzésre eltiltotta. A büntetés letöltését a Soproni Liga 11. fordulójában a Bp. Honvéd–Haladás összecsapással kezdi meg a Haladás szakvezetője, akinek már van némi tapasztalata a „tribünparancsnokolásról”: 2006 júniusában a Fehérvár az ő (lelátós) irányításával 3–1-re verte meg az Újpestet a bajnokság utolsó fordulójában, amivel a piros-kékek biztossá tették harmadik helyüket, és aranyéremhez segítették a DVSC-t.

Hová szól a jegye? Puskás-tribün, ötödik sor hatos szék?Hová szól a jegye? Puskás-tribün, ötödik sor hatos szék?

Fogalmam nincs, még nem tudom, hol ülök majd, mivel jegyem sincs – felelte sztoikus nyugalommal a Haladás három mérkőzésre a tribünre száműzött vezetőedzője, Csertői Aurél. – Nem aggódom, nem is töröm rajta a fejem, egy üres hely biztosan akad majd a lelátón. Ha mégsem, akkor hazamegyek... Vicc volt!

A fegyelmi bizottság verdiktjét kézhez kapva nyilván nem vette rögtön cinikusra a figurát. Mindamellett a Bozsikstadiont, illetve annak ősét felettébb jól ismerhette,


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik