Habi Ronaldnak mennie kell

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2008.08.22. 00:43
Címkék

Már mindenki azt hitte, hogy az Újpest keretében a nyári teljes átépítés után nem lesz változás, de egy kis módosulás még most is történt. Habi Ronald másfél évet töltött az Újpestnél, ám a lila-fehérek közölték vele: ha valamelyik klub igényt tart rá, akkor viheti, azaz a futballista szabadon igazolható. Habi Ronald csak azért lehet egy kicsit bosszús, mert az átigazolási időszak augusztus végéig tart, vagyis kapkodnia kell, ha új csapatot akar találni magának.

„Keveset játszottam volna, így végül is jó, hogy elengednek a vezetők – mondta a futballista. – Megállapodtunk, hogy ha keres valaki, mehetek. Sajnálom, mert jól éreztem magam a Megyeri úton, de nincs idő szomorkodni, szeretnék mielőbb új csapatra lelni.”

Információink szerint Habi Ronald nem sokat tölt majd csapat nélkül, Siófokról máris jelentkeztek a futballistánál, hogy mindenképpen átigazolnák. Ehhez a lila-fehérek is hozzájárulnak.

Hír még a Megyeri útról, hogy Kincses Péter térdsérülése szépen javul, s a középpályás hétfőtől elkezdhet kocogni. Arra, hogy teljes értékű munkát végezhessen, még néhány hetet várnia kell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik