A Team USA már készül: James vezetésével lemosták a törököket

Vágólapra másolva!
2008.07.31. 19:49
Az amerikai válogatott a papírformának megfelelően gálaelőadást tartott első Kínában rendezett felkészülési mérkőzésén Törökország ellen. A csapat vezére a bokasérülés után visszatérő LeBron James volt.
LeBron James csapata vezére volt a törökök ellen
Fotó: Victor Fraile (Reuters)
LeBron James csapata vezére volt a törökök ellen
LeBron James csapata vezére volt a törökök ellen
Fotó: Victor Fraile (Reuters)
LeBron James csapata vezére volt a törökök ellen

Az Egyesült Államok válogatottja olimpiai felkészülési mérkőzésen 114–82 arányban győzött a játékokról lemaradó Törökország ellen. A Team USA először lépett pályára azt követően, hogy megérkezett Kínába.

Az amerikaiak már az első negyed végén 10 pontos vezetésre tettek szert, majd a folytatásban még 22-őt hozzátettek.

OLIMPIAI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

EREDMÉNY
Egyesült Államok–Törökország 114–82
A meccs legeredményesebb játékosa a bokasérülés után visszatérő LeBron James volt, aki 20 ponttal szórta meg a törököket. A Cleveland klasszisa mellett Carmelo Anthony és Dwight Howard is elemében volt, előbbi 17, utóbbi 14 pontot dobott.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a törökök két legnagyobb klasszisa, Hedo Türkoglu, és Mehmet Okur nem lépett pályára.

A négy éve csak bronzéremig jutó amerikai válogatott augusztus 10–én a házigazda Kína ellen kezdi meg szereplését az ötkarikás játékokon.

A TEAM USA KERETE

Carmelo Anthony (Denver Nuggets), Carlos Boozer (Utah Jazz), Chris Bosh (Toronto Raptors), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Dwight Howard (Orlando Magic), LeBron James (Cleveland Cavaliers), Jason Kidd (Dallas Mavericks), Chris Paul (New Orleans Hornets), Tayshaun Prince (Detroit Pistons), Michael Redd (Milwaukee Bucks), Dwayne Wade (Miami Heat), Deron Williams (Utah Jazz)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik