Testvérek csatája egymás ellen (folytatás)

KEMÉNY KRISTÓFKEMÉNY KRISTÓF
Vágólapra másolva!
2008.07.14. 01:31
Címkék

gálja a találkozó, hogy a fizikai felkészülés után végre a mérkőzéshelyzeteket, a játékszituációkat is gyakoroljuk, illetve hogy megtudjam, mire képesek az új szerzemények, ha minőségi riválissal kerülnek szembe.”

Bobby Davison amúgy jól ismeri az ellenfelet: leedsi karrierje végén a tréner a felnőttek közé akkor felkerülő Gary Speeddel futballozott együtt, s a mai napig segítik egymás pályafutását. Noha az FTC Sheffieldből érkező támadója, Liban Abdi is játszott együtt a 85-szörös walesi válogatottal, és a szomáliai születésű, de norvég állampolgár játékos is többször kikérte Gary Speed véleményét, a márciusi Fradi– Sheffield United meccs előtt tőle sem kapott használható tanácsot...

„Akkor játszottam először a felnőttek között, és bevallom, ahelyett, hogy élveztem volna a lehetőséget, folyamatos görcs volt bennem, úgy izgultam, mint még soha, s hiába bátorítottak a társak, nem tudtam felülkerekedni az izgalmamon – mondta az akkori találkozó egyetlen gólját jegyző Liban Abdi. – Viszont annak a meccsnek köszönhetem, hogy most a Fradi játékosa vagyok: annyira megfogott a légkör, a szurkolók buzdítása, hogy amikor jött a budapesti lehetőség, azonnal igent mondtam. Jó lenne ismét több ezer ember előtt, immár az FTC színeiben is gólt lőni, de a legfontosabb az, hogy az ősztől, a bajnokikon legyek én is és a csapat is eredményes.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik