A Henry-utód Karim Benzema még egy évig marad Franciaországban

Vágólapra másolva!
2008.06.10. 16:56
A francia futball legújabb felfedezettje – angol és spanyol lapértesülések szerint – a következő idényben a rekordbajnok Lyonban marad s nem fogadja el sem a Manchester United, sem a Real Madrid ajánlatát. 2009 nyarán azonban elhagyja Franciaországot.

Az első Európa-bajnoki mérkőzését is letudó fiatal csatár, Karim Benzema megígérte klubja, az Olympique Lyon elnökének, Jean-Michel Aulas-nak, hogy a következő idényben mindenképpen marad a kék-piros-fehér alakulatban.

A 22 esztendős csatár az elmúlt szezonban 20 találatával francia gólkirály lett, így nem meglepő módon sorban állnak érte a legnagyobb európai klubok.

A támadó úgy érzi, korai még számára egy ekkora kihívás:

„Szeretem a Real Madridot, de azt hiszem, túl fiatal vagyok még egy ekkora egyesülethez – vélekedett Benzema. – Tapasztalatokat kell még szereznem, emellett a Lyont mindenképpen fel akarom segíteni Európa trónjára. Utána jöhet a Real Madrid.”

A francia futballista azt is elárulta, hogy gyermekkora óta Real Madrid-rajongó – ez rossz hír lehet a korábban iránta érdeklődő Milan, Chelsea, Barcelona és Manchester United számára.

KARIM BENZEMA PARÁDÉS GÓLJAI

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik