Mario Bozsics a kiszemelt

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2008.01.17. 23:10
Címkék

Letudta első edzését Újpesten a cseh Karel Kratochvil. A Slavia Prahatól érkező védőről Urbányi István egyelőre nem kívánt véleményt formálni. A futballista szombatig biztosan a Megyeri úton marad, ekkor pályára lép a Jászberény elleni edzőmérkőzésen is, s ezt követően döntenek majd sorsáról a szakemberek.

Rajta kívül újabb labdarúgó került fel a lila-fehérek kívánságlistájára. Sallói Istvántól, a lilafehérek sportigazgatójától megtudtuk, hogy felvették a kapcsolatot Mario Bozsics ügynökével. Urbányi István elmondta, hogy a korábban az FC Fehérvárban szereplő labdarúgó illene az együttes szerkezetébe, de egyelőre korai megállapodásról beszélni. Információink szerint a zalaegerszegi Ivan Dudics is egyre közelebb kerül a klubhoz.

Az érkezők mellett távozók is lesznek a Megyeri úton. Néhány fiatalt kölcsönad a klub, míg a nevesebb játékosok iránt külföldről érdeklődnek. Elsősorban Vermes Krisztiánnak, Tisza Tibornak és Korcsmár Zsoltnak van esélye arra, hogy hamarosan légiósként futballozzon.

„Számomra most a felkészülés a legfontosabb – mondta Tisza Tibor. – Meg is kértem a vezetőket, hogy csak akkor szóljanak nekem, ha valóban konkrétumokkal jelentkezik egy klub.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik