Feszültség a Valenciánál: Ronald Koeman megvadult

V. T. N.V. T. N.
Vágólapra másolva!
2007.12.21. 23:08
Címkék

Óriási a feszültség a Valenciá nál, ahol a mindössze másfél hónapja kinevezett holland Ronald Koeman látványos tisztogatásba kezdett. A spanyol gárda régóta szenved a bajnokságban, ráadásul a csúfos módon a norvég Rosenborgtól a Bajnokok Ligájában elszenvedett kettős vereség miatt csoportjában az utolsó helyen végzett, így még az UEFA-kupában sem vigasztalódhat.

Az együttes szenvedésére ráunt a 44 esztendős holland szakember, aki a hét elején drasztikus változtatásra szánta el magát: kicsapta a keretből a csapat három futballistáját, a 38 éves kapust, Santiago Canizarest, az eddigi csapatkapitányt, a 30 esztendős David Albeldát és az ugyancsak 30 éves Miguel Ángel Angulót. A trió egyelőre képtelen megérteni a vezetőedző döntését, és a médián keresztül üzenget.

„A klub sportigazgatója elárulta a menedzseremnek, hogy Ronald Koeman nem számít rám többé az idény során – mondta elkeseredetten a négyszeres spanyol válogatott Miguel Ángel Angulo. – Senki sem adott számomra magyarázatot, miért alakult így a helyzet. Szerintem ez a bánásmód elképesztő tiszteletlenség hármunkkal szemben.”

A támadó 1997-ben érkezett a spanyol Villarrealtól, és mostanában sérülés, valamint betegség miatt valóban gyengébb teljesítményt nyújtott – ennek ellenére úgy érzi, egyáltalán nem biztos, hogy szakmai döntés áll száműzetése hátterében: „Nem tisztességes az edző döntése, a sérülésem előtt ugyanis mindössze két találkozón játszottam. Semmit sem értek az egészből.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik