Próbajáték: öröm, bánat

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2007.12.05. 23:19
Címkék
A Ligakupában már próbajátékosokat is lehet szerepeltetni: az újpesti játékos tesztelése jobban sikerült, mint diósgyőri kollégájáé.

A Ligakupában már tesztelni is lehet futballistákat: az Újpest–Diósgyőr találkozón mindkét oldalon volt egy-egy olyan játékos, akinek szerződtetéséről még nem döntöttek.

Kezdjük a diósgyőriekkel, akik talán már a szünetben meghozták a döntést Stefan Sztojanoviccsal kapcsolatban. A szerb futballista a bal oldalon kapott szerepet, támadó középpályást kellett volna játszania. Esetében a feltételes mód helyes, mert az egyetlen, futballra emlékeztető mozzanata az volt, hogy stoplis cipőt, sportszárat, nadrágot és mezt húzott erre az estére, vagyis játékosnak öltözött. Ezenkívül gyakorlatilag nem volt értékelhető megmozdulása, így nem volt meglepő, hogy Vágó Attila a második félidőre már ki sem küldte a pályára.

t is, aki jelenleg a német másodosztályban szereplő Augsburg labdarúgója. Az osztrák játékos 25 éves, 187 centi magas középső védő, öszszesen tizenhat mérkőzést játszott a német második ligában

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik