Haszontalan volt a duplája

VOLESZÁK GÁBORVOLESZÁK GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.11.25. 00:56
Címkék
Magyar öröm – hannoveri bánat: hiába szerzett két gólt Huszti Szabolcs, csapata hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a magára találó Schalkétól. A 28-szoros válogatott középpályás előbb tizenegyesből, majd akcióból volt eredményes, hat bajnoki találatával pedig immár a Hannover legeredményesebb játékosa.

Nem lehet egyszerű eldönteni, hogy egy olyan mérkőzés után, mint amilyen a Schalke elleni volt, boldog vagy bánatos legyen…Nem lehet egyszerű eldönteni, hogy egy olyan mérkőzés után, mint amilyen a Schalke elleni volt, boldog vagy bánatos legyen…

Nagyon csalódott vagyok, amiért három kettes vereséget szenvedtünk – mondta Huszti Szabolcs. – Hazai pályán két gólt rúgtunk a Schalkénak, és nemhogy nyerni nem tudtunk, még a döntetlent is képtelenek voltunk kiharcolni. Nem beszélve arról, hogy az októberi kupakudarcért sem sikerült visszavágnunk.

Azért a csalódottság mellett csak érez némi örömöt, amiért a bajnok Stuttgart után a Schalkénak is kettőt rúgott.

Kár, hogy a két gólom ezúttal semmit sem ért. Voltak még helyzeteim, amelyek közül ezen a szinten legalább egyet illik berúgni. Egyébként pedig most főképp fájdalmat érzek, mégpedig a combomban, ugyanis a tizenegyes előtt nagyon megrúgtak. Sérülten játszottam végig, és a meccs után azonnal injekciót kaptam.

Pedig zsinórban hat bajnoki után ez volt az első alkalom, hogy edzője, Dieter Hecking nem cserélte le. Lehet, hogy most meg éppen kellett volna?

Azt azért nem! Végig bírtam a mérkőzést, és még maradt is bennem.

Hat góljával immár csapata legeredményesebb játékosa. Elégedett?

Nem dőlhetek még hátra, de nem is panaszkodom. Közel kerültem ugyanis ahhoz, hogy elérjem a szezon előtt magam elé kitűzött célt. Dieter Heckinggel fogadtam, hogy az ősszel nyolc gólt szerzek. Kettő még hiányzik. Igaz, éppen múltkor szólt a vezetőedző, hogy szívesen felemelné a számot tízre. Elismerem, az mégiscsak jobban hangzik, mint a nyolc.

Hallotta, hogy idehaza beszédtéma, menjen-e, vagy maradjon a szövetségi kapitány Várhidi Péter? Ön aztán igazán érintett az ügyben.

Ezt az elnökségnek kell eldöntenie. Már többször leszögeztem, szívesen játszottam volna és játszanék is a válogatottban. Sőt úgy látom, a jelenlegi hadrendben lenne helyem a csapatban. Nem érzem viszont, hogy bárkitől bocsánatot kellene kérnem, hiszen senkit sem szerettem volna megbántani. Igaz, volt véleményem, amelyet mindenkinek a szemébe mondtam – és ezt azóta sem bántam meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik