Nincs pénz? Akkor nincs foci! (folytatás)

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2007.10.05. 08:53
Címkék
Továbbra sem sikerült megnyugtatóan rendezni az FC Fehérvár labdarúgóinak helyzetét. A futballisták júniustól nem kaptak fizetést, s a hírek szerint tavasz óta prémiumot sem. A pénztelenséget megunó labdarúgók csak abban az esetben lépnek pályára péntek este az Újpest ellen, ha a mérkőzés előtt pénzhez jutnak – erre viszont kevés az esély.

ménnyel. Ha ez a forgatókönyv valósul meg, akkor a játékosok bemelegítenek – már csak azért is, mert a szabály szerint kötelező megjelenniük a munkahelyükön –, ám a mérkőzésre nem állnak ki. A klub ezzel járna a legrosszabbul, hiszen így biztos a 3–0-s vereség. Ez a legnagyobb fegyver a futballisták kezében, amely ellen igazából semmit sem tehetnének a vezetők. Nagy kérdés, mit látnak majd akkor a Duna Tv nézői.

4. Hirtelen megsérülnek, és nem játszanak - 45 százalék

Információink szerint erre van a legnagyobb esély abban az esetben, ha nem kapnak pénzt a labdarúgók. A keret minden tagja bajlódik kisebb sérüléssel, amely péntekre akár súlyosbodhat is. Bizony, egy éjszaka alatt bármelyik izom elszakadhat, bármelyik szalag meghúzódhat… Több érv is szól a nyilvánvaló füllentés mellett: sérülés esetén ugyanis nem követnek el szerződésszegést a labdarúgók, és bajukat akár orvosi papírokkal is alátámaszthatják. Ebben az esetben az NB III-as együttes játszik pénteken az Újpest ellen. (Ha később rendeződnek a viszonyok, immár „felépülve”, újra pályára léphetnek az FC Fehérvár színeiben a most távolmaradók.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik