Gödörben a Bochum

Vágólapra másolva!
2007.09.20. 17:21
A francia 2. osztályban egy kivétellel teljes fordulót rendeznek pénteken. A mezőny középső harmadában található Clermont Foot a Dijont fogadja. A házigazdák 1–2–1-es otthoni mérleggel rendelkeznek és már hét forduló óta veretlenek. Azonban most elképzelhető, hogy megszakad a sorozat, mert a Dijon 2–1–0-s látogató mérleggel rendelkezik, igaz legutóbb a Le Havrétől hazai pályán kikapott. Az idegenben még veretlen Grenoble az otthon már két zakót összegyűjtő Bastiához látogat, meglepetés lenne, ha pontokat hullajtana a Grenoble. Az Amiens–Boulogne összecsapás azonban izgalmasnak igérkezik, mivel mindkét együttes gyatrán szerepel, és külön érdekesség, hogy az Amiens otthon, míg a Boulogne látogatóként nyeretlen.

A holland második vonalban azonban már teljes fordulót rendeznek pénteken. A listavezető Den Bosch „kötelező győzelem” előtt áll, mivel hazai környezetben még veretlen (3–1–0) és a gyengén szereplő Emment fogadja. A Dordrecht–RKC Waalwijk összecsapás azonban már sokkal több izgalmat ígér. Mindkét együttes az élmezőnyben tanyázik, a pályaválasztó az 5. és otthon roppant eredményesen teljesít, három siker mellett csupán egyszer remizett. Az RKC a 2. tabellán, 1–2–1-es utazó mérleggel rendelkezik és legutóbb hat mérkőzés óta tartó veretlensége ért véget, azzal, hogy kikapott a Go Ahaed Eaglestől

A Bundesliga 1. pénteki mérkőzésén a Bochum a Frankfurtot fogadja. A VfL a remek rajtot (három veretlenül megvívott mérkőzés) követően hullámvölgybe került és a leverkuseni fiaskó zsinórban már a második volt. Jó előjel azonban, hogy hazai pályán még veretlen (1–1–0). A Frankfurt is remekül rajtolt, öt forduló alatt három mérkőzést nyert meg egyen döntetlent játszott és csupán egyszer maradt alul. Legutóbb a Hamburgot leckéztette meg (2–1). Igaz látogatóként még nem tudott győzni (0–1–1).

Erős idegzetű játékosoknak ajánlunk alapos megfontolásra, többségében a papírformától független felvetést:

+ Nem távozik pont nélkül Berlinből a Dortmund (015.)

+ A Sunderland döntetlent elérhet a Middlesbrough vendégeként (092.)

+ A listavezető Bristol City nem tudja legyőzni Király Gábor együttesét, a Burnleyt (095.)

+ A vendégként százszázalékos Napoli Empoliban újabb sikerrel gyarapíthatja pontjai számát (126.)

+ Az UEFA-kupa mérkőzés után a Blackburn nem lesz képes legyőzni a Portsmouth csapatát (131.)

+ A sokat remiző Lille Lyonban is képes legalább az egyik pont megszerzésére (199.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik