Sokan már menekülnének (folytatás)

BENKŐ GÁBORBENKŐ GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.09.19. 09:39
Címkék
Folytatás a 2. oldalról

kivárunk, mást nem tehetünk ebben a nehéz helyzetben. Bizakodom, hogy lesz előrelépés a klub életében.

Fodor Szabolcs (úszás): – Nem kell mindenáron leválni. A mostani életünket évek óta az keseríti meg, hogy a részvények többsége a klubnál van, azaz ő a tulajdonos. Sajnos az adósság, az inkasszós számlák miatt egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen jutunk állami támogatásokhoz. És mindez a labdarúgó-zrt. tartozásai miatt van. Ha végre külön működne a futball, akkor számunkra is lenne esély az elmozdulásra.

Kassai György (jégkorong):– Egy éve foglalkozunk a függetlenség gondolatával. Mivel azonban egyelőre nincs saját pályánk, számunkra ez még nem hozhat megoldást. Megdöbbentett, hogy sikertelen lett a pályázat. Roppant bizakodó voltam, ezért az „eredmény” óriási csalódást jelent. Nem hinném, hogy a Fradi megszűnne, de az az igazság, hogy ennyire mélyen még sohasem volt az egyesület.

Kruj Iván (birkózás): – Kizártnak tartom, hogy elhagyjuk a Ferencvárost. Nem rúghatjuk fel hagyományainkat, ezért mi a jövőben is a Ferencvároshoz akarunk tartozni. Sajnos évek óta sikertelenek ezek a pályázatok, ami nem csoda, hiszen a nyolcmilliárd forintos vételár abnormálisan magas. A Vasas egy forintért megkapta a területet, kérdezem: akkor mi miért nem? Ezért gondolom, hogy politikai okai vannak a Fradi ellehetetlenülésének.

Maglódi Lajos (kézilabda): –Nagyon bíztam abban, hogy sikeres lesz a pályázat, elhittem, hogy többé nem fordulhat elő olyasmi, ami korábban oly sokszor. Annak ellenére, hogy a kézilabda-szakosztály eddig egyedüliként már önállósodott, nekünk is súlyos anyagi gondjaink vannak, és a helyzet csak rosszabbodhat a jövőben. A Ferencváros nevét továbbra is szeretnénk megtartani. Megoldás kell, mert ha nem történik végre valami, vége lesz mindennek.

Simon Dénes (atlétika): – Elképzelhető, hogy kft.-ként működünk a jövőben, de a Ferencváros nevéhez a továbbiakban is ragaszkodnánk. Szerencsére nálunk nincsenek anyagi problémák, és nem tartozunk senkinek sem. Engem nem lepett meg, hogy sikertelen lett a pályázat. Végig peszszimista voltam, és nem hittem azoknak, akik azzal hitegettek, hogy megoldódnak a gondok.

Takács Tibor (férfitorna): – A tornaszakosztály vezetőjeként azt mondom, nem kell leválnuk a klubról. Nem szabad felrúgni a tradíciókat, amelyektől Fradi a Fradi. Az persze más kérdés, hogy a kézilabdásokhoz hasonlóan mi is működhetnénk gazdasági társaságként. Véleményem szerint a többi szakosztályt is egyben kell tartani, még akkor is, ha a jövőben mindenkinek önállóan kell majd támogatókat szereznie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik