Megváltozott a belépés!

Vágólapra másolva!
2007.09.13. 12:38
Figyelem: nem kell újra regisztrálnod! Csupán az történt, hogy a korábbi azonosító helyett mostantól azzal az e-mail címmel tudsz belépni, amit a regisztráció során adtál meg. A jelszavad természetesen változatlan.

Ha mégis problémád adódna a belépéssel, akkor [email protected] címen kérhetsz tőlünk segítséget.

A változtatatásra a regisztrációs rendszer átalakítása miatt volt szükség, hogy újabb szolgáltatásokat tudjunk bevezetni, amelyeket mind egyetlen regisztrációval lehet majd elérni. Két ilyen szolgáltatást már most útjára indítottunk: az egyik a Belépő.hu, a másik pedig a Linkzóna.

A www.belepo.hu címen saját profiloldalt nyithatsz, ahol bemutatkozhatsz a világnak. Ahogy a szolgáltatásaink bővülnek, itt egy helyre gyűjtheted majd a saját tartalmaidat, illetve a kedvenc felhasználóid által létrehozott tartalmakat is.

A www.linkzona.hu oldalon összegyűjtheted és felcímkézheted kedvenc weboldalaidat, cikkeidet. Linkjeidet megoszthatod a többi látogatóval és te is láthatod, éppen mik a legnépszerűbb oldalak, illetve a legfrissebb linkek.

Lépj be és próbáld ki őket!

A belépés módja hamarosan a www.blikk.hu oldalon is megváltozik, oda is bejuthatsz majd ugyanazzal az e-mail+jelszó párossal, amivel az NSO-ra. Ha ott is megtörténik az átállás, illetve ha újabb szolgáltatásokat indítunk, e-mailben értesíteni fogunk róla.

Üdvözlettel
az NSO csapata
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik