K&H olimpiai futónapok Szegeden és Kaposváron

Vágólapra másolva!
2007.09.13. 16:58
Szegeden másodszor, Kaposváron pedig már negyedik alkalommal gyűlnek majd össze a könnyed futásra vágyók, hogy a K&H olimpiai futónapok keretein belül sportolhassanak.
2007. szeptember 15-én, szombaton kerül megrendezésre Szegeden immár másodszor a K&H olimpiai futónap.
A csongrádi megyeszékhely emblematikus helyén, a Dóm téren gyűlik majd össze a város lakóinak apraja-nagyja, hogy teljesítse a város utcáin kijelölt 3,4 kilométeres futótávot.
A versenyzők 10 órakor rajtolnak el, és a Dóm tér - Somogyi utca - Kárász utca - Klauzál tér - Széchenyi tér - Takaréktár utca - Tisza Lajos krt. - Rakpart - Árvízi emlékmű - Tisza Lajos krt. - Aradi vértanúk tere - Rerrich tér - Dóm tér útvonalon haladnak majd végig.



Kaposvárra szeptember 16-án, vasárnap várják a futókat, már negyedik alkalommal a K&H olimpiai futónap keretein belül.
A somogyi megyeszékhely főterén, a Kossuth téren gyűlik majd össze mezőny, hogy teljesítse a város utcáin kijelölt 3,2 kilométeres futótávot. A versenyzők 15 órakor rajtolnak el, és a Kossuth tér - Zárda utca - Bethlen tér - Sommsich Pál utca - Németh István fasor - Virág utca - Fő utca - Kossuth tér útvonalon haladnak majd végig.

Az eddigi szokásoknak megfelelően idén is részt vesznek olimpiai bajnokok a K&H olimpiai futónapokon! Szegeden Janics Natasa kajakozóval találkozhatnak a futók, Kaposváron pedig Martinek János öttusázó vesz részt a versenyen!

A könnyed kocogásra vágyók számára ideális ez a két verseny, hiszen jól szórakozhatnak, és közben az egészségükért is tehetnek!

www.futanet.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik