Már tizedik éve rendezik meg a Fitness Company-t kongresszust hazánkban

Vágólapra másolva!
2007.09.12. 11:22
A gazdag szakmai programot és kiváló prezentereket is felvonultató aerobik órarend mellett több mint 100 spinracer kerékpár, elméleti előadások és szakmai kiállítás is várja a közönséget.
Tizedik éve szervezik meg minden szeptemberben azt a rendezvényt Magyarországon, amely irányt mutat a hazai fitness és wellnes szakma számára. A kongresszusokon bemutatásra kerülnek a legújabb fitness trendek, és meghívják Európa és a világ azon prezentereit, akik olyan programokat képesek bemutatni, amelyek garantáltan sikert aratnak a hazai fitness termekben is. A fitness menedzsment és személyi edzés konferenciákon az előadók azokat a témákat boncolgatják, amelyek a fitness üzleti és szakmai fejlődését a legnagyobb mértékben segítik elő.
Tíz éve ezen a kongresszuson mutatták be először Magyarországon a zenés, termi kerékpártréninget Spinracing elnevezéssel. Ez a műfaj azóta óriási fejlődésen ment keresztül, és sikere a mai napig töretlen. A Bosu, Kickbox-Aerobik, Pilates, Slide, 3/4 Wellness Step, Personal Training, Power Dumbel, a Testegyensúly gerinctréning, Dance Aerobic, Nordic Walking és még számos edzésmódszer először a Fitness Company rendezvényein került bemutatásra. Az elmúlt tíz évben a szervezők törekedtek évről évre megújulni, és átadni azokat a módszereket, amelyek a világban megjelentek és sikert arattak.

A mai napig elsőszámú törekvés, hogy átadják annak a tudásnak és tapasztalatnak az esszenciáját, amelyet egy életen keresztül élsportolóként, sportpedagógusként, testnevelőként, szervezőként és fitness profiként magukba szívtak, átformáltak és nap mint nap alkalmaznak. A szeptemberi rendezvény is szolgál számos újdonsággal. A program rendkívül színes. Mindenki talál magának bőven kipróbálni valót!

A már jól ismert sztárelőadók ismét a rendezvény vendégei lesznek, így ismét itt lesz a svájci Cyrill Lüthi, a Berlinben élő lengyel Sebastian Piatek, a spanyol származású Zürichben dolgozó Jose Caride és a magyar származású Bécsben élő Daniel Bata.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik