Nyílt lapokkal játszik a kapitány (1.)

BENKŐ GÁBORBENKŐ GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.09.10. 23:08
Címkék
A magyar–bosnyák mérkőzés előtt arra kértük Várhidi Pétert, hogy röviden értékelje játékosai Olaszország ellen nyújtott teljesítményét, illetve vázolja, mit remél az Európabajnoki selejtezőn. A feladat tehát nem volt ismeretlen a szövetségi kapitány számára, amikor újból az egyéni bírálatokra voltunk kíváncsiak. Várhidi Péter azt is elmondta, kitől milyen futballt vár el Isztambulban. ❶MIKÉNT ÉRTÉKELI A JÁTÉKOSOK BOSZNIA-HERCEGOVINA ELLEN NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNYÉT?❷ MIT VÁR EL A FUTBALLISTÁKTÓL ISZTAMBULBAN?

FÜLÖP MÁRTON (NS-osztályzat: 7)

1. Bravúrokat mutatott be, ezáltal vezére volt a csapatnak. Nyugalmat sugárzott, ami kihatott a társakra is. 2. Fontos, hogy Isztambulban is legyen önbizalma, no és persze hogy lehetőség szerint ne kapjon gólt.

SZÉLESI ZOLTÁN (NS-osztályzat: 6)

1. Megoldotta a védőmunkáját. Ő is higgadt volt, ami ugyancsak lényeges ezen a poszton. 2. A jobb oldalon elsődleges feladata az lesz, hogy befelé zárjon, szűkítse a területet, és ha alkalma nyílik rá, kapcsolódjék be a támadásokba.

VASKÓ TAMÁS (NS-osztályzat: 6)

1. Jól dolgozott, csupán technikai hibái voltak. Sajnos a végére elfáradt, de dicséretes, hogy ennek ellenére végig fegyelmezett maradt. 2. Egyszerű játékot kérek tőle mindig, ez így lesz Törökországban is. Kilencven percen keresztül koncentrálnia kell, mert ez kulcsfontosságú.

JUHÁSZ ROLAND (NS-osztályzat: 6)

1. Rendkívül magabiztos volt, miközben nagyon nehéz párharcot vívott az ellenfelével, de jól jött ki a csatákból. 2. Irányítania kell majd a védelmünket, és végig fegyelmezetten, egyszerűen kell játszania.


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik