Nagyszerű túra

S. Zs.S. Zs.
Vágólapra másolva!
2007.08.29. 09:30
Címkék

Egy apróbb operációt hajtottak végre Németh Krisztiánon – de a sérülés súlyosságát jelzi,hogy a Liverpool FC alkalmazásában álló magyar csatár három órával a beavatkozást követően el is hagyhatta a sheffieldi kórházat. Az angol klub hozzájárult ahhoz, hogy ezután Budapesten pihenjen néhány napot a támadó, aki már vissza is tért a Mersey partjára. Talán az egyetlen dolog, amelyet a Manchester United és az örök rivális Liverpool egyaránt igénybe vesz, annak a térdspecialistának a segítsége, aki műtötte Németh Krisztiánt.

Közben a játékos két csapat és honfitársa, Gulácsi Péter és Simon András továbbra is napról napra a klub melwoodi edzőközpontjában edz. Mindketten részt vettek a tartalékegyüttes skandináviai túráján, Norvégiában és Svédországban is a kezdő tizenegy tagjai voltak, és mindkét győztes találkozó után dicséretben részesültek.

Gulácsi Pétert hivatalosan is bemutatták a Liverpool legújabb szerzeményeként egy spanyol védő társaságában. A helyi sajtó érdeklődésére Rafa Benítez, a klub menedzsere (akinek az irányításával 2005 óta kétszer is Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott a ‘Pool, és két éve el is hódította a serleget) úgy vélekedett: technikailag kiemelkedően képzett kapusról van szó, akin a szakember szerint látszik a tanulási vágy, elszántan fejlődni akar, és a sikeredző megfogalmazása szerint nagyszerű, fényes jövő áll előtte.

Maradjunk annyiban: hízelgő mindez egy 17 éves fiatalemberre nézve…

És még egy kapusról érdemes szót ejteni: a Premier Leagueben szereplő Bolton hétfőn barátságos edzőmérkőzésen 4–0-ra győzött az alsóbb osztályú Radcliffe Borough ellen, és a 20 éves Bogdán Ádám állt a kapuban! Még ha nem is tétmeccsről volt szó, nagy dolog, hogy a nemrég igazolt, de a hírek szerint a klubnál rendkívül megbecsült magyar kapus az első csapatban védhetett! A Bolton már jelezte, hogy a helyszínen szeretnék figyelemmel kísérni a magyar–szerb U21-es Eb-selejtezőt – bár nap mint nap testközelből láthatják az edzéseken, mégis kíváncsiak kapusukra a Róth Antal vezette együttes fellépésén…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik