Végre tökéletes állapotban

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2007.08.16. 23:38
Címkék

Újabb esélyt kaphat Lisztes Krisztián, aki a közelmúltban a horvát Hajduk Splitnél töltött néhány hetet, ám végül a klub nem szerződtette. A középpályás, aki a Ferencváros után – a zöld-fehérekkel bajnoki címet is nyert – játszott a német VfB Stuttgartban és a Werder Bremenben, valamint a Mönchengladbachban, a jövőben az osztrák élvonalban szereplő LASK Linz labdarúgója lehet. Ausztriában már hat fordulót lejátszottak az őszi szezonból, az együttes tíz pontot szerzett, s ezzel a hatodik helyen áll.

„Elképzelhető, hogy hamarosan Linzben leszek – mondta Lisztes Krisztián. – Hallottam én is a LASK érdeklődéséről, de egyelőre semmi konkrétumról nem tudok beszámolni. Valóban jelezték, hogy kíváncsiak lennének rám, de pusztán ennyi történt, semmi több. Ezen a héten eldől, mi lesz ebből az ügyből. Ha minden jól alakul, talán már hétfőn elutazhatok Ausztriába.”

A Hajduk Splitnél csaknem két hónapig tesztelték, s végül Lisztes Krisztián maga kérte, hogy szülessen valamiféle döntés az ügyében.

„Eléggé nyomasztó volt ez a helyzet – kesergett a futballista. – Az utolsó három hétben már mindent meg tudtam csinálni az edzésen, vagyis bizonyítottam, hogy tökéletes állapotban vagyok. A térdem bírja a terhelést, vagyis ezen nem múlhatott semmi. Kértem a klub vezetőit – akik között nem feltétlenül volt egyetértés –, döntsék el, mi a tervük velem, mert nem akartam elszalasztani a linzi lehetőséget.”

Lisztes Krisztián helyzetértékelését megerősítette Ivica Surjak klubmenedzser is. Elmondta, a hét végén tárgyalnak Ivan Pudarral, a Hajduk edzőjével, és akkor születik döntés a labdarúgóval kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik