Belső feszültség Brémában

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2007.05.07. 00:43
Címkék

Kiélezett harc folyik a végső győztest megillető salátástál megszerzéséért a Bundesligában, és bár a Werder a Dárdai Pált soraiban tudó Hertha elleni győzelme révén lépést tart az első két helyezettel, a Schalke és a Stuttgart csapatával, ne higgyük, hogy minden rendben van a brémaiaknál. Az Espanyol elleni UEFA-kupa-fiaskó már nem beszédtéma, ám a spanyolokkal vívott két mérkőzés régi sebeket tépett fel.

A szurkolók mellett ugyanis immár a csapattársak sem nézik jó szemmel Miroslav Klose produkcióját. A többi brémai játékos szerint a csatár fél éve azért gyengélkedik, mert azon jár az esze, hol folytassa a pályafutását. Ne legyünk naivak, a vb gólkirályának ügye nem érhet véget annyival, hogy kijelentette, 2008 nyaráig a Werdernél marad – elvégre utána ingyen vihetnék az érdeklődők… Emellett a két kapus, Tim Wiese és Andreas Reinke között is dúl az ellentét – ők féltékenyek egymásra.

Az együttes edzője, Thomas Schaaf hiába jó pedagógus, két fordulóval a befejezés előtt tudja, a bajokra már csak az aranyérem lenne hatásos gyógyír.

Csakhogy bajnoki címet nem adnak receptre…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik