Mészöly tudja, mit mondjon: Csak az Újpest!

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2006.05.03. 00:42
Címkék
Mészöly Géza aláírásra készen
Mészöly Géza aláírásra készen
Mészöly Géza aláírásra készen
Mészöly Géza aláírásra készen
Mészöly Géza aláírásra készen
Mészöly Géza aláírásra készen

Az természetes, hogy ha jól megy a csapatnak, akkor megnő a külföldi klubok érdeklődése a játékosok iránt. Az azonban új elem, hogy a magyar listavezető edzőjét szeretnék a határokon túlra csábítani. Amint arról már beszámoltunk, az Újpest szakvezetőjét, Mészöly Gézát a török Galatasaray szeretné elvinni másodedzőnek a belga Eric Gerets mellé, a walesi Cardiff City rábízná a teljes szakmai munkát, míg korábbi csapata, a francia Le Havre utánpótlás-igazgatóként számolna vele. Mészöly Gézának azonban egyelőre csak az Újpest fontos.

– A csapat jó szereplésének köszönhetően nagyon kapós lett.
– Örömmel veszem a külföldi érdeklődéseket – mondta Mészöly Géza. – Ez azt mutatja, hogy az Újpest valóban jól szerepel a bajnokságban és tetszetősen is futballozik. Bármennyire is hízelgőek ezek a megkeresések, engem most csak az Újpest sikere érdekel. És bármennyire is vonzóak ezek az ajánlatok, én kizárólag a hátralévő bajnokikra koncentrálok. Már túl vagyunk a pénteki pápai sokkon, csak a Zalaegerszeg elleni meccsre figyelünk.
– Azért azt ne feledjük, hogy önnek a nyáron lejár a szerződése Újpesten. Tárgyalt már a klubbal az esetleges hosszabbításról?
– Igen, sőt jelenlegi klubom az egyetlen, amellyel már elkezdődtek a beszélgetések. Mással nem is egyeztetek. Számomra nemcsak az idén, hanem jövőre is az Újpesté az elsőbbség.
– Gondolom, jelentős mértékben javítaná tárgyalási pozícióját, ha bajnokcsapat edzőjeként egyezkedne a tulajdonosokkal.
– Mint minden edzőt, engem is a győzelem motivál, azaz nincs mese, meg kell nyerni a hátralévő meccseket. A Pápa elleni vereség után volt néhány napunk a regenerálódásra, már nem lelkizünk, hanem tiszta erőből készülünk a Zalaegerszeg elleni mérkőzésre.
Az Újpest szurkolóit még egy átigazolási hír foglalkoztatja. A góllövőlista vezetőjéről, Rajczi Péterről van szó. A támadónak lejár a szerződése, ingyen is távozhatna, de a hírek szerint megegyezett az Újpesttel. A csatár – mint már korábban is nyilatkozta – csak akkor távozik, ha olyan ajánlat érkezik, amely neki és a klubnak is megfelel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik