Egytusnyira a döntőtől

MOLNÁR ALEXAMOLNÁR ALEXA
Vágólapra másolva!
2006.04.11. 00:55
Címkék
Magyarország az éremtáblázat harmadik helyén áll két nap után Tabaekben, a junior- és kadett- világbajnokságon. Szép eredmény, köszönhető annak, hogy Kreiss Fanni aranyérme után a második napon is termett babér a mieink számára: a Honvéd-Human Rent párbajtőrözője, Budai Dániel a kadettek között a harmadik helyen zárt. Kulcsár Győző tanítványát az elődöntőben a végső győztes amerikai Graham Wicas állította meg úgy, hogy egyetlen tus volt közöttük. Juhász Bence is beverekedte magát a nyolcas elitbe, ő a hetedik helyen végzett, míg Csík Pál 24. lett.A nők között a kadett kardozók versenyeztek, a legjobb eredményt a 17. helyen búcsúzó Benkó Réka érte el, Nagy Petra 24., Pető Réka pedig 48. lett.JUNIOR- ÉS KADETT-VILÁGBAJNOKSÁG, TABAEK
Kadettek. Férfiak. Párbajtőr. Világbajnok
Kadettek. Férfiak. Párbajtőr. Világbajnok
: Graham Wicas (Egyesült Államok), 2. Enrico Garozzo (Olaszország), 3. Budai Dániel (Magyarország) és Samy Moussally (Svájc), ...7. Juhász Bence (Magyarország), ...24. Csík Pál (Magyarország)

Nők. Kard. Vb: Rebecca Ward (Egyesült Államok), 2. Caroline Vloka (Egyesült Államok), 3. Jackie Jacobson (Egyesült Államok), ...17. Benkó Réka (Magyarország), ...24. Nagy Petra (Magyarország), ...48. Pető Réka (Magyarország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik