Bevitték a döntő találatot

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2006.04.10. 02:28
Címkék
Tavaszi hetedik mérkőzésén először érezte a győzelem ízét a DVTK: a piros-fehérek a Tatabánya elleni meccsig az idén három vereség mellett három döntetlent értek el. Nem csoda hát, ha az együttes vezetőedzője, Pajkos János mosolyogva fogadta a gratulációkat.
– Tipikus egygólos meccs volt – jelentette ki a szakvezető –, s ezt a találatot vívónyelven szólva most nekünk sikerült bevinnünk. – Szerencséjük is volt, hiszen a vendégek büntetőt is hibáztak.
– Bosszankodtam, mert úgy láttam, a játékvezetőnek még a tizenegyest megelőzően a javunkra kellett volna szabadrúgást ítélnie. Szerencsére Szalma Pál remekül megfogta Márkus Tibor lövését.

– Jöhetett volna ennél jobbkor ez a három pont?
– Aligha, mert így egy kis levegőhöz jutottunk. A fiúk megnyugodhatnak, kellő önbizalommal készülhetnek a Sopron elleni idegenbeli meccsre, aztán a Ferencváros jön Diósgyőrbe.

– A győzelmen túlmenően elégedett volt a Tatabánya elleni játékkal?
– Senki se felejtse el, honnan indultunk. A télen elveszítettük kulcsembereinket, Horváth Ferenc és Tisza Tibor is elment, aztán a felkészülési időszakban fűre sem tudtunk lépni, mert a diósgyőri pályák játékra alkalmatlanok voltak. Még nyolc forduló van hátra, négyszer itthon, négyszer vendégként lépünk fel, s mivel hétről hétre lendületesebben és szervezettebben futballozunk, teljesítjük, amit szurkolóink elvárnak tőlünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik