Favorit itt, sansztalanok ott

DOROS LÁSZLÓDOROS LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2006.03.31. 02:13
Címkék
A vendégeknek kevés idejük maradt a bemelegítésre, ugyanis a budapesti csúcsforgalom miatt jelentős késéssel érkeztek meg Kazincbarcikára.
Toronyai Miklós átnyúlása után az első pont a MAFC-é lett, de ezt követően beindult a borsodi henger. Mihail Nebotov nyitásaival szétzilálta a fővárosi hadállásokat, tetemes lett a különbség, Vocskó György legénysége azonban dicséretes buzgalommal eredt a toronymagas favorit nyomába.

A barcikaiak temérdek nyitást elrontottak, és időnként úgy tűnt, túlzottan is könnyedén vették lelkes, ám játékerőben tőlük elmaradó ellenfelüket. A Vegyész ezután takarékos üzemmódban röplabdázott, ám győzelme így sem forgott veszélyben. A sok nyitásrontás mindenesetre figyelmeztető jel a Magyar Kupa-címvédő számára, ez a típushiba a későbbiekben ugyanis megbosszulhatja magát. A Demeter-legénység laza edzést tartott, a vendégek legfeljebb az egykori 231-szeres válogatott, immár 49 esztendős Győri Attila pontjainak örülhettek.

Mestermérleg
Demeter György:
– Egy lépéssel közelebb kerültünk a döntőhöz. Ezen a mérkőzésen a nyitásgyakorlás volt számunkra a legfontosabb, sajnos a második játszmától elég sok hiba csúszott játékunkba. Vállaltuk a rizikót, de célunkat elértük.
Vocskó György: – Foghíjas csapatomtól pillanatnyilag ennyire futotta. Biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is. Igazából mi a bronzmérkőzésre készülünk, és mindent annak rendelünk alá. Remélem, hogy sérültjeink hamarosan felépülnek, és teljes értékű harcosok lesznek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik