Kikapott az Inter Parmában

M. T.M. T.
Vágólapra másolva!
2006.03.26. 00:25
Címkék
Jókora meglepetéssel kezdődött a Serie A 31. fordulója, ugyanis az Internazionale kikapott a kiesés elől menekülő Parmától.

A milánói kék-feketék csaknem legerősebb összeállításukban kezdték a találkozót, a csatársorban ismét az uruguayi Alvaro Recoba volt Adriano ékpárja. Az első félidőben az Inter támadott többet, a vezetést azonban a hazaiak szerezték meg: a 39. percben Bernardo Corradi adott be balról, középen Pierre Wome hatalmasat hibázott, a brazil Fábio Simplício pedig jókor volt jó helyen, és bevette Francesco Toldo kapuját. A Parma játékosai a gól után sokáig reklamáltak, ugyanis az akció közben Marco Materazzi súlyos szabálytalanságot követett el Massimo Marchionnival szemben, amiért meg kellett volna kapnia a második sárga lapját.

A második félidőben az Inter megpróbálta felpörgetni a játék ritmusát, bár Mark Bresciano révén a hazaiaknak ekkor is volt egy-két gólhelyzetük. A kék-feketéknél beállt (Wome helyére) Obafemi Martins és (Adriano cseréjeként) Julio Cruz is, ám a csatársor ezúttal (is) teljesen gólképtelen volt, a legnagyobb Inter-helyzet a 90. percben a középpályás Esteban Cambiasso előtt adódott, de Luca Bucci, a Parma kapusa hárította a fejest.

A Parma sorozatban a negyedik győzelmét aratta, és ezzel lassan bekerül a biztos bentmaradók közé, míg az Inter – ha így játszik tovább – lassan elköszönhet a második helytől.

A-liga, 31. forduló, szombati mérkőzés
Parma–Internazionale 1–0 (Fábio Simplício 39.)

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik