A kiscsapat nagy lehetősége

B. K.B. K.
Vágólapra másolva!
2006.02.09. 00:18
Címkék
Ma már egyáltalán nem számít újdonságnak, hogy a magyar csapatok külföldön edzőtáboroz-nak, az utóbbi időben, ha futotta rá, leginkább Ciprusra vagy Törökországba utaztak az együttesek, ezért számít kisebb csodának a hévíziek angliai túrája.
Az NB II Nyugati csoportjának 9. helyezettje egy olajüzlettel foglalkozó angol-magyar vegyes vállalatnak köszönheti, hogy 20 játékosa és 8 vezetője London északi részében található Holiday Innben szállásolhatta el magát. A Hévíz vezetősége az év elején kötött szerződést a céggel, s úgy tűnik, megérte: a sportág történetében először fordul elő, hogy magyar csapat Londonban készülhet az új idényre. A kéthetes túra költségeiről egyelőre nincsenek információk, amiként arról sem, hogy mi a neve a csapatot támogató vegyes vállalatnak, ugyanis a szerződés megkötéskor a cég jelezte, szeretné megőrizni az anonimitását. Glázer Róbert a megérkezés után elmondta, egy angol kiscsapatnak, a Broxbourne Borough FC-nek is köszönettel tartoznak, ugyanis ennek a klubnak a vendégszeretetét is élvezhetik a hévíziek. A szakvezetőtől azt is megtudtuk, hogy az új szerzemények – Bardi Gábor (ZTE), Rompos József (ETO) és Kiss Balázs (Siófok) – is a csapattal tartottak.

„Kitűnő körülmények között, zavartalanul készülhetünk a következő két hétben – mondta Glázer Róbert. – A csapat szinte ugyanaz, mint az ősszel, így gond nélkül beépíthetjük az új embereket.”
Várhatóan folytatása is lesz a történetnek: a nyáron valószínűleg az angol együttes vendégeskedik majd a Balaton partján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik