Félresikerült játékospróba

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2006.02.05. 02:51
Címkék
Pintér Attila edzősködése alatt először kaptak ki a piros-kékek, ám még is van egy jó hírünk az angyalföldi szurkolóknak: a Vasas SC elnöke, Markovits László arról tájékoztatta lapunkat, hogy az utolsó fillérig visszafizették a néhány évvel ezelőtt felvett ötvenmillió forintos ligahitelt. Ez azt jelenti, hogy a Vasasnak nincs adóssága, így a futballcsapatot üzemeltető káefté teljesen „tiszta”.
„Végre egy erős ellenfél” – mondták a drukkerek, ugyanis szombaton délelőtt a Paks futott ki a Láng osztályon felüli műfüves pályájára, az a csapat, amelynél Lengyel Ferenc vezetésével kiváló szakmai munka folyik, így nem csoda, ha a csoportjukban első helyen álló paksiak már az első osztályról álmodoznak. A paksiak tökéletesen egyenrangú partnerei voltak első osztályú riválisuknak, amelyből különböző okok miatt hiányzott Adem Kapic, Szabó Ottó, Majoros Árpád, Rósa Henrik és Gyánó Szabolcs.

A Vasas erejét jelzi, hogy így is izmos kezdő tizenegyet küldhetett pályára Pintér Attila. Már ami a neveket illeti. Csakhogy a piros-kékek ezúttal meglehetősen visszafogott teljesítményt nyújtottak. A szurkolók persze így is láthattak néhány „biztató jelet”, például az egyre bátrabban s ötletesebben futballozó Lázok János teljesítményét, Németh Norbert hasznos játékát és a Debrecenből kölcsönbe visszatérő Hegedűs Gyula bemutatkozását. A második félidőben Pintér Attila lehetőséget adott egy román és egy szerb próbajátékosnak, és pályára küldte az angyalföldiek egyik legtehetségesebb fiatalját, Tandari Tamást is. A felforgatott Vasas ellen időnként veszélyes támadásokat indított az ötletesen futballozó Paks, és miután vezetést szereztek a vendégek, már hiába támadtak az angyalföldiek, csupán néhány szabadrúgással veszélyeztettek. Nem csoda, hogy a mérkőzés végén Pintér Attila kissé dühösen mondta a szurkolóknak: „Ennyit a próbajátékosokról…”

VASAS SC-PAKS SE 0–1 (0–0)
Rozsnyai út, 200 néző. V: Kömpf
VASAS: 1. félidő: Németh G. – Balog Zs., Hegedűs Gy., Tóth A., Völgyi – Pintér Z., Zováth – Németh N., Bárányos, Lázok – Waltner. 2. félidő: Borszéki – Molnár Z., Hegedűs Gy., Salamon, Hegedűs N. – Pintér Z., Zováth – Tandari, Bárányos, Lucic – Banaru
PAKS: Kovács A. (Bita) – Ambrus, Benedeczki, Fehér A., Csehi T. (Pulcz) – Tamási, Göde (Mészáros I.), Kiss T. (Heffler), Búzás (Dancs) – Báló, Varga L. (Gábor G.)
G: Heffler
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik