Megtanult küzdeni a Fradi

S. Zs.S. Zs.
Vágólapra másolva!
2006.02.02. 02:03
Címkék
Újra hazai földön a Ferencváros. A zöld-fehérek egy hetet töltöttek el Limassolban, a Zavadszky Gábor emlékére rendezett minitornára utaztak el Ciprusra, és egy hétig edzôtáborozhattak a szigeten. A szerda hajnali hazatéréskor Alekszandar Bajevszki, Csepregi Richárd és Szálkai Zsolt sérülés miatt nem volt a legjobb kedvében, de Gellei Imre vezetôedzô reméli, hogy mindhárman hamarosan csatlakozhatnak a csapathoz. Takács Ákos, az ötszörös válogatott középpályás a sípcsontját fájlalja. Ô sérülést követôen tért vissza, túlságosan is nagy hévvel vetette magát a munkába, emiatt most némi pihenôre szorul.
Gellei Imre lapunknak elmondta, a kedd esti, az orosz Szaturn ellen lejátszott edzômérkôzés azzal a tanulsággal szolgált: tud küzdeni a Fradi. Kétgólos hátrányból egyenlített a csapat Erôs Gábor és Sorin Botis találatával, de nemcsak az eredmény, hanem a mutatott játék, a mérkôzés irama is dicsérhetô.

„A Ferencváros tekintélye még elég arra, hogy edzôpartnerek legyünk, de irigykedve figyeltük, hogy orosz ellenfelünk kibérelheti a jelenlegi legjobb pályát a szigetországban, a ciprusi válogatott stadionját – mi ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak – mondta Gellei Imre. – Nem minden esetben tudtunk ideális pályán gyakorolni, de délelôtt és délután is becsülettel edzettünk, nem volt tehát haszontalan a Cipruson eltöltött néhány nap.”

A Ferencváros szombaton tizenegy órakor az NB III-as Taksony otthonában lép pályára.

A végére egy rossz hír: Dalnoki Jenônek, a klub korábbi legendás játékosának és edzôjének egészségi állapota megromlott, a kiváló szakembert ismét kórházban ápolják.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik