Szabó Ottó rúgása kellett

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2006.01.28. 00:26
Címkék
Technikás, remek rúgótechnikájú futballistával erősödött a Vasas. A 24 éves Szabó Ottó a Rapid Wientől került 2003-ban az MTK-hoz, s olyannyira megkedvelték a kék-fehér szurkolók, hogy a szabadrúgások előtt rendszerint a nevét skandálták. Aztán egyik pillanatról a másikra került ki a kékek keretéből, s igazolt át kölcsönjátékosként előbb Sopronba, majd Debrecenbe. A téli felkészülést aztán már Angyalföldön kezdte el, mi több, már edzőmeccseken is bemutatkozott a Vasas szurkolóinak.

Vancsa Miklós ügyvezető péntek este arról tájékoztatta lapunkat, hogy sikerült megegyezni mind az MTK-val, mind a Debrecennel, mind pedig a játékossal, így Szabó Ottó a tavasszal Angyalföldön szerepelhet. Pintér Attila jól ismeri a játékost, hiszen Sopronban együtt dolgozhattak.

A Diósgyőrből szerződtetett Pintér Zoltán mellett Szabó Ottó a második új fiú, ugyanakkor még nem dőlt el a próbajátékon lévő szerb Ivan Radovics, valamint az argentin Matias Favano sorsa.

A szabadlistára tett játékosok közül Weitner Ádám iránt van érdeklődés, a csatárt megvásárolná mind a Gyirmót, mind pedig a Budapest Honvéd.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik