A városi derbin kell javítani

GALAMBOS PÉTERGALAMBOS PÉTER
Vágólapra másolva!
2005.03.17. 22:47
Címkék
A Liverpool szerda este képtelen volt feltörni a Blackburn védelmét, így hétpontos hátránnyal készül a negyedik helyezett Everton elleni, vasárnapi városi rangadóra. A Charlton ugyanakkor a Tottenham felett aratott győzelmével - Jerome Thomas bombájával és Danny Murphy szabadrúgásával alakult ki a 2-0-s végeredmény - elszakadt riválisától, ezzel esélyt teremtve magának arra, hogy a következő idényben az európai porondon szerepeljen.

"Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon rosszul játszottunk" - ismerte el Rafa Benítez, a Liverpool vezetőedzője a hazai döntetlen után. "Nehéz volt a feladatunk, mert a Rovers játékosai remekül védekeztek, kevés teret hagytak nekünk, de így is csalódást keltő, hogy milyen kevésszer jutottunk lövéshez. Most már nyilvánvaló, hogy az Evertont meg kell vernünk, különben nincs rá esélyünk, hogy befogjuk. Tudjuk, sokat kell javulnunk" - mondta el a spanyol szakember saját és futballistái érzéseit.

Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg az angol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Érdekesen reagált Phil Brown, a Bolton másodedzője a José Mourinho bíróellenes kijelentései nyomán kialakult helyzetre (mint ismeretes, a Chelsea trénere nemrégiben csalással vádolta meg Anders Frisket, illetve korábban egy angol játékvezetőt is). Brown azt javasolja, a Premiership csapatai fűzzék szorosabbra a kapcsolatot a liga bíróival. Példának Mark Halsey sporttársat hozta fel, aki rendszeresen együtt tréningezik a Bolton keretével.

Megvan a két FA-kupa-elődöntő időpontja. Az Arsenal április 16-án, szombaton csap össze a Blackburnnel, a Manchester United-Newcastle United meccset pedig egy nappal később rendezik. Az MU kérvényezte, hogy az eredetileg kijelölt cardiffi helyszín helyett valahol északabbra játszhasson, de a szövetség nem engedett.

League Championship - 38. forduló
Még nem közölt eredmények: Derby County-Queens Park Rangers 0-0, Nottingham Forest-Leeds United 0-0
Az élcsoport: 1. Wigan 75 pont (69-29), 2. Sunderland 75 (63-34), 3. Ipswich 72
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik