Bozsinov az új Bati?

M. T.M. T.
2005.02.01. 23:33
Címkék
Olaszországban a hét közepén rendezik meg a bajnokság 22. fordulóját: ma este kilenc meccsre kerítenek sort, míg a Bologna-Parma tartományi derbi "átcsúszik" csütörtökre.
Az éllovas Juventus a Sampdoriát fogadja, amely ugyan idegenben jobban szerepel, mint hazai pályán, viszont néhány hete már láttuk, hogy "mire képes" egy nagycsapat otthonában: az Inter elleni milánói 2-3-at aligha felejti el, aki látta. A Milan a Messina vendége lesz, azé a csapaté, amely ebben az idényben először győzte le a piros-feketéket - még szeptemberben a San Siróban. Ancelotti mester nem számíthat a sérült Sevcsenkóra és a kedden kézműtéten áteső Pippo Inzaghira, így alighanem Crespo és Tomasson lesz a két csatár.
A harmadik helyezett Inter az Atalantát fogadja, a negyedik Udinese a Chievót látja vendégül, az ötödik Roma Leccébe látogat, és várhatóan hatalmas érdeklődés kíséri majd a Fiorentina-Palermo mérkőzést is. A lilák mezében ugyanis bemutatkozhat a hétfőn a Leccétől megszerzett bolgár Valerij Bozsinov, az idény első felében 11 gólt szerző fiatal csatárzseni.

Valerij Bozsinov (10) a jövôben lilában riogatja az ellenfeleket
Valerij Bozsinov (10) a jövôben lilában riogatja az ellenfeleket
Valerij Bozsinov (10) a jövôben lilában riogatja az ellenfeleket
"A szívem felét Leccében hagytam, de erre az ajánlatra sem én, sem a klubom nem tudott nemet mondani. A Fiorentinában más, fontosabb célokért harcolhatok, és már a Palermo ellen nyerni akarok. Nem tudom, én leszek-e Firenzében az új Batistuta, az biztos, hogy óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy a szurkolók máris hozzá hasonlítanak" - mondta a 19. évét két hét múlva betöltő támadó.

Tv: a Sport1 ma 20.15-től a Juventus-Sampdoria, a Sport2 23 órától a Lecce- Roma összecsapást közvetíti

Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg a scudettót 2005-ben?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik