Nyári a bajnoki aranyért hajt

OSZVALD GYÖRGYOSZVALD GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2005.01.19. 21:05
Címkék
A törzsszurkolók közül többen is királynőként tisztelik. Nem maradhat el a rövid, mérkőzés utáni beszélgetés, sőt, ha lehetőség van rá, a közös fényképezkedésnek is szerét ejtik. Nyári Virág pedig kézséges, mint mindig.
Az NSO ajánlja:

Női bajnoki adatbank
Az NSO ajánlja:

Női bajnoki adatbank
- Pár évvel ezelőtt majdnem abbahagyta a játékot. Külföldet is megjárva, trófeákkal a vitrinben, főiskolai diplomával a zsebében, ezen nem is lehetett volna csodálkozni. Mégsem így történt…
- Valóban. Azt gondoltam, a profi pályafutás után keresek egy megfelelő munkahelyet, s játszom még néhány laza levezető évet. Ezzel szemben a Vasas vezetésével abban egyeztünk meg, hogy a tizennyolc évnyi tapasztalatomra mindaddig számítanak, amíg arra a csapatnak szüksége van - reflektált Nyári Virág.

Nyári Virág ütései még mindig élményszámba mennek (Fotó: Czagány Balázs)
Nyári Virág ütései még mindig élményszámba mennek (Fotó: Czagány Balázs)
Nyári Virág ütései még mindig élményszámba mennek (Fotó: Czagány Balázs)
- Mondana konkrét példát arra, hogyan tud a legjobban segíteni?
- Ez egy rendkívül tehetséges, de nagyon fiatal társaság. A kiváló teljesítmény mellett képesek szetteken belül is hullámzóan játszani. Én pontosan az ilyen periódusokban tudok segíteni a megbízhatóságommal.
- Az előző évi ezüstérem után mindenki a bajnoki címet reméli, talán el is várja. Elég lesz-e a teljesítménye ehhez?
- Ezen már gondolkodtam. Tavaly, a jó sorozat közben a bajnoki cím megszerzése is felvetődött. Ebben az idényben előrébb léptünk, jóllehet még mindig nagyon fiatal, de már érettebb, összeszokottabb a csapat. Kombinatívabb, stabilabb játékot produkálunk ebben a szezonban. Az viszont biztos, hogy nagyon szép befejezés lehetne a dobogó legmagasabb fokán állni! Ezek a gondolatok minden évben eszembe jutnak, most sincs másként, és ezért ami tőlem telik, mindent megteszek.
- Három helyen is helyt kell állnia, ebből a röplabda csak az egyik. Mit tudhatunk a családról és a munkahelyről?
- A sport mellett anya és háziasszony, a munkámban egy cég irodavezetője vagyok. Ha őszinte akarok lenni, a családra jut a legkevesebb idő.
- Ki és miért tűr a másik oldalon?
- A párom ismeri a "kettős" életemet. Meghagyja számomra a szabad döntés jogát, de azt is érzem, hogy neki is, sőt, a lányomnak is egyre inkább szüksége van a hagyományos női szerepkörre.

Szavazás

Ki nyeri a női röpibajnokságot?

---- & ---- -
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik