A Chelsea tárgyal Drogbáról

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2004.07.13. 22:43
Címkék
Zajlik az élet a piacon, ha máshogy nem, hát üzengetés formájában. Florentino Pérez, a Real Madrid frissen újraválasztott elnöke a minap kijelentette, hogy továbbra is ragaszkodik a "minden posztra a világ legjobbját" stratégiához.
Ez önmagában még csak általános nagyotmondás volna, azonban hozzátette, hogy feltett szándéka a védekező középpályások között általa preferált Patrick Vieirát megvenni, ami immár konkrét handabandázásnak számít.
Az Arsenal első embere, Peter Hill-Wood szerint legalábbis nem több annál. "Patrickot anynyiszor összehozták már a Reallal, hogy kezd irritáló lenni. Vegye tudomásul mindenki, hogy nem akarjuk őt eladni, és kész" – zárta le a témát Hill-Wood.

Vieirát újra hírbe hozták a Reallal
Vieirát újra hírbe hozták a Reallal
Vieirát újra hírbe hozták a Reallal
Az európai futball másik nagy vásárlója, a Chelsea nem tágít Didier Drogbától, akiről pedig nemrég ugyancsak kijelentették a munkaadói, hogy nem megy sehová. A Chelsea igazgatója, Peter Kenyon már elutazott Marseille-be, hogy tárgyaljon a csatár szerződtetéséről. A hírek 26 millió font körüli összegről szólnak, ami még abramovicsi léptékkel is rengeteg pénz, de a "kékek" új edzője, José Mourinho szerint Drogbáért nem túlzás. Mourinho korábban megvette Mateja Kezsmant a PSV-től és magával vitte Portóból a vele együtt Bajnokok Ligáját nyerő Paulo Ferreirát. Ha Drogba valóban a Stamford Bridge-re költözik, akkor Hernán Crespo, akinek a hozzáállásával a portugál szakvezető nincs megelégedve, alighanem új csapat után nézhet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik