Libertadores-kupa: Fekete brazil szerda

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2004.05.06. 21:25
Címkék
Három brazil csapat is pályára lépett magyar idő szerint szerda éjszaka, és közülük tulajdonképpen egynek sincs oka az örömre.
Három brazil csapat is pályára lépett magyar idő szerint szerda éjszaka, és közülük tulajdonképpen egynek sincs oka az örömre.A Santos hírnevéhez méltón kezdett, a 4. percben két védelmi hiba nyomán már 2–0-ra vezetett. A Liga de Quito azonban 35 éves játékmestere, Alex Aguinaga vezérletével végigrohanta a következő 86 percet, és kétgólos előnynyel fejezte be a találkozót. A brazilok a csaknem háromezer méteres magaslaton elfáradtak a hajrára, s edzőjük, Emerson Leao állása egyre nagyobb veszélyben van.A Cruzeiro a Deportivo Calí otthonában kapott ki. A mérkőzés egyetlen gólját Julian Tellez szerezte: labdaszerzés után becsapott két védőt, és a hosszú felső sarokba lőtt.Az idei sorozatban a Sao Caetano már harmadszor került szembe az Américával. A csoportkörben mindkét összecsapást a mexikóiak nyerték meg, most viszont a házigazdák időben ébredtek. Alvaro Ortíz a vége felé nem bírta idegekkel, először hátba rúgta az egyik brazilt, majd rátaposott, mire természetesen kiállították. A szokásos botrány sem maradhatott el, a lefújás után az América edzői stábjának vezetője esernyővel döfködte a kispad mögött helyet foglaló szurkolókat.Libertadores-kupa
Nyolcaddöntő, első mérkőzések: Sao Caetano (brazil)–América (mexikói) 2–1 (Lima 51., Oviedo 82. – öngól, ill. González 22.), Deportivo Calí (kolumbiai)–Cruzeiro (brazil) 1–0 (Tellez 38.), Liga de Quito (ecuadori)–Santos (brazil) 4–2 (Ambrossi 17., 71., Villagra 47., Salas 83., ill. Robinho 2., Elano 4.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik