Queiróz: Csalódott vagyok

K. E.K. E.
Vágólapra másolva!
2004.03.25. 10:10
Címkék
A BL-negyeddöntő első felvonásának második napjára is két mérkőzés jutott. A Real Madrid hazai pályán gólnélküli első félidőt és egy Monaco-gólt követően felébredt és négy találatig jutott, míg a Chelsea az angol rangadón hazai pályán nem bírt az Arsenallal, ami a visszavágót igencsak nyílttá teszi, bár így már Henry és társai mondhatják el magukról: az előny velünk van. Igaz, egyelőre csak lélektani formában. A főszereplők a mérkőzéseket követően a következőképpen nyilatkoztak.
"Lefutballoztak bennünket, de boldog és elégedett lehetek"

Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Carlos Queiróz (Real Madrid): "Két gólt kaptunk és ez nem normális, tovább kell folytatnunk a munkát, okosabban kell játszanunk és több nyomást kell kifejtenünk az ellenfelünkre. A magam részéről különösen csalódott vagyok, mert ismételten egy olyan helyzetből kaptunk büntetőt, amelyben nem volt meg a gólveszély. De ez történet az utóbbi hónapban már sokadszor ismétlődik meg velünk. A második játékrészben végre elkezdtük játszani a saját játékunkat, megmutattuk a valódi énünket anélkül, hogy túl idegesek lettünk volna. Ez volt az az időszak, amikor egyszer csak egymás után alakítottunk ki több gólveszélyes helyzetet. Boldog vagyok, hogy a Monaco ellen ezt a magatartást és játékot mutattuk, ám ez olyan valami, amin nem lenne szabad változtatni. Fent kellene tartatunk ezt a szintű koncentrációt, bárkinél is van az előny a meccsen. Megmutattuk, hogy találhatunk másik megoldást, amikor valaki nem elég erős a játékhoz. Amikor kihagyásaink vannak, akkor meg kell oldanunk a feladatot a rendelkezésre álló játékosokkal."

Ez történt a meccsen:

Négyet lőtt a királyi gárda

A BL-ről bővebben:
Bajnokok Ligája 2004-2005
Didier Deschamps (Monaco): "Bármi, amit tettük a meccs alatt az első félidőben, az pozitív volt és minden dicséretet megérdemel. A Madrid a legjobb csapat Európába és játékosállománya a legerősebb, Zidane pedig egyébként is a legjobb játékos. Voltak lehetőségeink, de lefutballoztak bennünket. Ettől függetlenül boldog és elégedett lehetek, mert azt érzem, hogy nagy kihívás volt számunkra a Bérnabeuban fellépni, főként a fiatal játékosainknak. Mi mindig tudunk álmodni, amelyben az szerepel, hogy még maradt esélyünk a továbbjutást illetően, de tisztában vagyunk vele, ez roppant nehéz feladat lenne. Az első félidőben kiválóan dolgoztunk, de nyilvánvaló volt, hogy ennek meg kell fizetnünk az árát a folytatásban, mert fizikailag sokat kivett belőlünk. Az egész meccset nézve összesen talán ha volt harminc rossz percünk, de ez egy időszakban, a második félidő közepén. Akkor elvesztettük a ritmusunkat, amit a Madrid azonnal és könyörtelenül kihasznált. Ennek pedig nem is lehetett más a vége, mint hogy kikaptunk." ---- & ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik