Huszat ütött a Ferencváros

MOLNÁR ALEXAMOLNÁR ALEXA
Vágólapra másolva!
2003.11.24. 21:58
Címkék
Ferencváros–Mladost Zagreb (horvát) 20–0 (7–0, 7–0 6–0)
AstraZeneca Jégcsarnok, 100 néző. V: Árkovics, Stadler, ifj. Halassy
FERENCVÁROS: Bán (1) – Serdült, Bognár 2, JÁNOSI 3 (3), HOFFMANN 4 (2), KISS 3 (2), Székely Mádai, Ancsin L. (1), SÁNDOR 1 (5), Nagy L. 2 (1), Bálint (1), Kakas, Holló 1, Farkas 1 (1), Fekete 1 (1), FEIL 2 (1), Kolbenheyer, He-tényi (kapus). Edző: Hudák Gábor
ZAGREB: Velican – Tadic, Ivsac, Mitrovic, Voucko, Jakovac, Lipovec, Bujevic, Sevic, Loncarevic, Klanac, Gabersnik, Simonoski-Bukovski, Kucis, Filipec (kapus). Edző: Bruno Bregnan
Kiállítások: 8, ill. 4 perc

Az első harmadban lőtt hét gól akár egy egész mérkőzésre is elegendő lett volna. Szinte közönség nélkül játszott az FTC közönséghokit: Bognár a kék vonaltól lőtt gólt, Kiss pedig kettős emberhátrányban (!) vette be Velican kapuját.
A középső játékrészt a Ferencváros kapuscserével kezdte, Bán valószínűleg megunta a tétova ácsorgást. Annál több védenivalója akadt a horvát hálóőrnek, bár nem igazán brillírozott: Hoffmann harminc másodpercen belül duplázott. S ha már duplikálás, akkor a Hoffmann, Sándor, Jánosi egység is kétszer dolgozott össze eredményesen. Aztán Jánosi a 13. hazai találattal végleg térdre kényszerítette Velicant, akit kapustársa Felipe váltott a harmad derekán.
Alig fél perccel a záró harmad kezdete után a nézőtérről felharsant a kívánság: "Százat nekik” – adtak hangot vágyuknak az amúgy is elégedett drukkerek. Ha nem is a száz, de a húsz reálisnak tűnt, bár ezért keményen megdolgoztak a hazaiak, bele is telt vagy négy találat nélküli percbe, mire Sándor megtörte a jeget, s bevarázsolta a már végképp megalázó huszadikat a vendégeknek.

Mestermérleg
Hudák Gábor:
– Szép szám ez a húsz, de komolytalanná teszi a Pannónia-ligát.
Bruno Bregnan: – Három teljes sort sem tudtam kiállítani az amúgy is sokkal erősebb Ferencváros ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik