Rg: Mészáros csepeli remeklése

MOLNÁR ALEXAMOLNÁR ALEXA
Vágólapra másolva!
2003.10.26. 21:01
Címkék
Daróczi Petra, Kiss Katalin és Mészáros Zsófia. Ez volt a szombaton megrendezett ritmikus gimnasztika országos bajnokság egyéni összetettjének a sorrendje.
Nos, nem volt kétséges, hogy vasárnap, a szerenkénti döntők eredményhirdetésekor is e három versenyzőnő nevét hallhatjuk a legtöbbször, a kérdés csupán annyi volt, milyen sorrendben. A Budapest Sportarénában zajló csillogó-villogó világbajnokság után a szerényebb csepeli tornateremben is kitettek magukért a hölgyek, és a szerenkénti felállás némi meglepetést hozott az összetettbeli eredmények után. Mészáros Zsófia két arany-, és két ezüstéremmel zárt, míg mögötte a medáliák rangját tekintve úgymond holtversennyel, egy arany, egy ezüst és egy bronz mérleggel végzett Daróczi és Kiss is. "Azt hittem, rosszabbul zárok majd, főleg arra nem gondoltam, hogy megelőzöm Petrát és Katát – örvendezett meglepődve Mészáros. – A szombati napnak nagyobb volt a tétje, így ma felszabadultabban versenyezhettem. A jó szereplésemet annak tudom be, hogy még a legelején egy remek karikagyakorlatot sikerült bemutatnom, és az önbizalmat, erőt és lendületet adott a többi szerhez is.”Országos bajnokság, Csepel.
Karika.
Karika.
Bajnok: Mészáros Zsófia (Óbuda RG TC, edző: Érfalvy Nóra) 25.033, 2. Kiss Katalin (Csepel) 22.85, 3. Daróczi Petra (BDSE) 21.866. Labda. B: Daróczi Petra (BDSE, e: Szalay Andrea) 24.0, 2. Mészáros Zsófia (Óbuda RG TC) 23.883, 3. Kiss Katalin (Csepel) 20.8. Buzogány. B: Mészáros Zsófia (Óbuda RG TC, e: Érfalvy Nóra) 24.266, 2. Daróczi Petra (BDSE) 24.15, 3. Kiss Katalin (Csepel) 22.95. Szalag. B: Kiss Katalin (Csepel, e: Kiss Adrienn) 23.766, 2. Mészáros Zsófia (Óbuda RG TC) 22.883, 3. Daróczi Petra (BDSE) 21.933
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik