Az utolsó percben dőlt el

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁDA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.11.27. 21:18
Címkék
Változatos, jó iramban kezdődött a találkozó. Az első nagy lehetőséget az 5. percben Nagy László szalasztotta el. Valamivel többet támadott a Lombard FC és a 31. percben megszerezte a vezetést. Tüske Roland fejese nyomán örülhetett a szombathelyi szurkolótábor, de nem sokáig, mert Farkas Viktor hibájából a szemfüles Csordás Csaba megszerezte az egyenlítő gólt. Az 53. percben Glázer Róbert cserére kényszerült, mert az addig jól játszó Nagy I Sándort kellett sérülés miatt lehívni a pályáról és helyére Schafranek Ádámot küldte. Az így átszervezett Lombard FC középpályássora többet birtokolta a labdát, meddő mezőnyfölényt harcolt ki. Több helyzete is adódott, de ezeket nem tudta kihasználni. Ez megbosszulta magát, mert a mérkőzés utolsó percében Csordás Csaba megszerezte a Siófok továbbjutását jelentő gólt.

Gólszerző: Tüske 30', ill. Csordás 36', 89'
Jó: Balogh T., Nagy I S., Nagy L., ill. Németh G., Schwarz, Csordás Cs.

Mestermérleg
Glázer Róbert: – Úgy érzem, saját magunkat vertük meg.
Csank János: – Igazi kupameccs volt, az utolsó percben egy védelmi hiba után szerzett szerencsés góllal harcoltuk ki a továbbjutást.

Folytatás tavasszal

Emlékezetes, kedden a Ferencváros a Kaposvárt, a Sopron pedig a Békéscsabát búcsúztatta, szerdán pedig a Zalaegerszeg, az MTK, a Debrecen, a Siófok, a Dunaferr és a másodosztályú BKV Előre biztosította helyét a legjobb nyolc között. A sorsolás időpontja még nem ismert, csupán annyi bizonyos, hogy a negyeddöntőket tavasszal rendezik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik