NB I/B - Celldömölki VSE-Vasas 1-1

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁDA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.10.12. 20:47
Címkék
Celldömölki VSE-Vasas 1-1 (0-0)

GÓLSZERZÔ
Gyánó a 63. percben, Plókai jobb oldalról keresztbe lőtt labdáját 15 méterről a kapu bal oldalába küldte (0–1). Csernák a 93. percben, Takács Szilárd bal oldalról laposan kapu elé belőtt labdáját a bal kapufa tövénél sodorta a hálóba (1–1)

SÁRGA LAP
Hegedűs (kezezésért) a 40., Takács B. (Herczeg buktatásáért) a 80. percben

SZÖGLETARÁNY: 5:0 (4:0)

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a pályára lépő játékosokat, mert végig szakadó esőben zajlott a találkozó. A küzdőtéren tócsákban állt a víz, hiszen péntek estétől egyfolytában zuhogott az eső, így inkább vízipólóhoz hasonlított a mérkőzés. Az első gólszerzési lehetőség a hazai csapat előtt adódott, amikor Csernák József a 6. percben a jobbösszekötő helyén kiugrott, ám elhibázta a lehetőséget. A másik oldalon Gyánó Szabolcs veszélyeztette a celldömölkiek kapuját, de 12 méterről kapura küldött félmagas lövését Baji Tamás védte. Becsülettel küzdött mind a két csapat, de hiába volt minden próbálkozásuk, a talaj legyőzhetetlen ellenfélnek bizonyult. Fordulás után ismét a hazai együttes előtt nyílt gólszerzési lehetőség, amikor Hollósi Ferenc a jobbösszekötő helyén ugrott ki, de 10 méterről a bal sarok mellé küldte a labdát. Továbbra is változatos, küzdelmes volt a játék. Egy kontratámadás után szerezte meg a vezetést a fővárosi csapat, és ezután folyamatosan a hazai együttes vette át a játék irányítását, mezőnyfölényt harcolt ki, de próbálkozása csak a hosszabbítás utolsó másodpercében hozta meg gyümölcsét. A végig igen izgalmas és küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat játékosai dicséretet érdemelnek küzdeni akarásból.

MESTERMÉRLEG
Horváth Tamás: – A második félidőben nyújtott játékunk alapján közelebb álltunk a győzelemhez.
Szapor Gábor: – Jó csapatmunkával mezőnyfölényben játszottunk. Ezt a második félidőben tudtuk előnyre váltani, de az elkerülhető gól miatt végül elmaradt a győzelmünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik