NBI/B: Lombard FC Haladás-Kecskeméti FC 1-1

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁDA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.09.15. 21:13
Címkék
GÓLSZERZÔ
Barna Cs. a 61. percben egy bal szélről beívelt labdát tíz méterről kapásból a bal alsó sarokba lőtt (0–1). Nagy S. a 66. percben Tüske átadását követően hat méterről a léc alá helyezett (1–1)

SÁRGA LAP
Kollár (Balassát felvágta) a 12., Lipták (buktatta Tüskét) a 29., Tüske (kézzel ütötte el a labdát) a 42., Nagy Zs. (időhúzásért) a 82., Pintér (Tüske buktatásáért) a 88. percben
SZÖGLETARÁNY: 7:3 (0:2)

Azt már a mérkőzés első perceiben lehetett látni, hogy Kiprich József vezetőedző igencsak felkészítette csapatát a Haladás elleni találkozóra. Nagy gondot fordított a biztonságos védekezésre, mert a középpályássort is megerősítette Kalina Tibor kissé hátravont játékával. Egyedül a gyors Barna Csaba próbálta felvenni a harcot Lőrinc Antalékkal. A Haladás futballistái gyors, rövid passzos játékkal próbálták átjátszani a középpályát és így a vendégek kapuja elé kerülni. Az első gólszerzési lehetőség a 25. percben adódott a hazai csapat számára. Egy hosszan előreívelt labdára a balösszekötő helyén tartózkodó Németh Tamás csapott le és kiugrott a védők között, de 15 méterről centiméterekkel a jobb alsó sarok mellé lőtt. A második felvonásban a kontrákra jobban építő vendégek is bátrabban kezdeményeztek. Változatosabb, lendületesebb lett a játék. Az 56. percben újabb nagy lehetőséget hagyott ki a Haladás. Ezúttal Németh Tamás ívelte kapu elé a labdát, Nagy Sándor senkitől sem zavartatva, nyolc méterről fejelhetett kapura, de a kapu közepébe tartó labdát Nagy Zsolt biztos kézzel hárítani tudta. Ezt követően jött a hidegzuhany a hazai szurkolótábor számára, amikor a 61. percben egy kontratámadás végén Barna Csaba megszerezte a kecskemétiek számára a vezető gólt. Ám nem sokáig örülhettek a vendégek a vezetésnek, mert öt perc elteltével Nagy Sándor ezúttal nem hibázott és egyenlíteni tudott.

MESTERMÉRLEG
Glázer Róbert: – Sajnos nem voltunk elég frissek és egyénileg sem tudtunk pluszt hozzátenni a játékunkhoz.
Kiprich József: – Az történt, amire számítottunk. A Haladás feljutójelöltként játszott, de a mi kontratámadásainkban több lehetőség volt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik