NBI/B: Celldömölki VSE-Pécsi MFC 0-0

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁDA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.09.14. 20:19
Címkék
SÁRGA LAP
Máté (buktatta Jágert) az 57., Latyák (Kulcsár buktatásáért) az 58., Kulcsár (labdaelrúgásért) a 81. percben

SZÖGLETARÁNY: 5:9 (4:4)

A pályára lépő csapatok az első játékrészben nyújtott játékukkal nem kényeztették el a szurkolókat. Küzdeni küzdöttek ugyan, de nagy hibaszázalékkal játszottak, emiatt sokat bosszankodtak a nézők. A fent leírtakból következik, hogy a két kapusnak alig akadt védeni valója. Az első komoly helyzet a hazaiak előtt adódott, a 38. percben Hollósi Ferenc a jobbösszekötő helyén ugrott ki, de 14 méterről jobb lábbal leadott lapos lövését Herbert Roland elvetődve, biztos kézzel hárította.
A szünetet követően sem változott különösebben a játék képe, ezért jogos volt a szurkolók megjegyzése, miszerint ez a találkozó a "tipikus egygólos mérkőzés” kategóriába tartozik, vagyis amelyik csapat ügyesebb lesz és be tudja venni ellenfele hálóját, az három ponttal távozhat erről az összecsapást követően.
A hazai csapatnak a 72. percben majdnem sikerült is ezt elérni: a csereként beállt Csernák József 14 méterről leadott lapos lövése azonban a jobb kapufa tövéről nem a hálóba pattant, hanem vissza a mezőnybe, így megrendült a hazai csapat győzelembe vetett hite. A hajrában hiába próbáltak újítani a játékosok, azonban gólt nem sikerült elérniük, így meg kellett osztozniuk a pontokon.

MESTERMÉRLEG
Horváth Tamás: – Ebben a mérkőzésben benne volt a győzelem lehetősége. Ha a helyzeteinket ki tudjuk használni, akkor talán győzni is tudtunk volna. De így meg kellett elégednünk a döntetlennel.
Rónai István: – A csapat taktikusan, fegyelmezetten játszott. Ám sajnos a döntő pillanatokban a kínálkozó helyzeteinket elhibáztuk. Így igazságos eredmény született.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik