Súlyosabb Deisler baja?

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2002.09.08. 21:18
Címkék
A közelmúltban még roppant optimista nyilatkozatok láttak napvilágot Sebastian Deisler jövőjéről, esetleges visszatéréséről, a hét végére azonban sokkal borúlátóbbak lettek a prognózisok. A Bild am Sonntag című lap például arról értesült, hogy a Bayern München 22 éves játékosának térdsérülése sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény elé tárták. A lap állítása szerint Richard Steadman professzor rosszul műtötte meg a futballista térdkalácsát, és emiatt késhet Deisler pályára lépése. Ottmar Hitzfeld, a Bayern edzője felvilágosítást vár a doktortól, ám az ügy részleteiről nem akar nyilatkozni.
Deisler térdével vannak gondok
Deisler térdével vannak gondok
Deisler térdével vannak gondok
Deisler térdével vannak gondok
Deisler térdével vannak gondok
Deisler térdével vannak gondok
"Megegyeztünk arról, hogy Deisler operációinak részleteiről a jövőben sohasem adunk ki részleteket. Júliusban korrekciós műtétet hajtottak végre a térdén, és mi elégedettek vagyunk a gyógyulási folyamatával” – szólt a Bayern hivatalos, a kluborvos Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt csapatorvos által kiadott állásfoglalása. Ugyanakkor más, magukat nem felfedő orvosok úgy vélekedtek, hogy a Deisler által májusban, az Ausztria elleni barátságos mérkőzésen összeszedett sérülése nagyon hasonló ahhoz, mint amilyet Steffi Graf annak idején elszenvedett. A világklasszis német teniszezőnő viszszavonulásában jelentős része volt ennek a térdproblémának…

Német Kupa
A 2. forduló (november 5–6.) párosítása: Bayern München– Hannover, Energie Cottbus–Kaiserslautern, Schalke–Mönchengladbach, 1860 München–Wolfsburg, Bayer Leverkusen–VfB Stuttgart, St. Pauli–Werder Bremen, Hamburg– Duisburg, Offenbach–Nürnberg, Freiburg–Borussia Dortmund, Oberhausen–Arminia Bielefeld, Hansa Rostock–Eintracht Frankfurt, KielVfL Bochum, Ahlen–Reutlingen, Hoffenheim–1. FC Köln, Unterhaching–Union Berlin, Bahlinger– Waldhof Mannheim
Azért nem minden sérültnek ilyen rosszak a kilátásai Münchenben. A húzódással bajlódó Giovane Elbernek például aligha kell az előzetesen jósolt tíz napot pihenéssel töltenie, sokkal valószínűbb, hogy a csatár ott lehet az 1860 elleni, keddi városi rangadón. "Giovane ma már teljes intenzitással edzett, és ha fájdalommentes marad, akkor nyugodtan kiindulhatunk abból, hogy kedden játszani fog” – mondta Hitzfeld.
Részben a bajor klubot érintő hír, hogy Kalle Rummenigge, a Bayernt működtető részvénytársaság felügyelőbizottságának elnöke támadást intézett a Német Labdarúgóliga ellen. Az egykori kiváló támadó azt szeretné elérni, hogy a játékosok és a klubok nagyobb mértékben részesedjenek a liga által megkötött, a játékosok "felhasználásával” készült kereskedelmi bevételekből.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik